به گزارش خبرنگاران گروه ورزش گزارش خبر، در این بازیها ۱۰ ورزشکار از استان فارس شرکت داشتند که حاصل آن ۶ نشان طلا، چهار نقره و ۶ برنز بود.
در پینگ پنگ، امیر حسین حسین پور ۲ نشان طلابر گردن آویخت.
هیات جانبازان و معلولان فارس
ابوالفضل کوه پیما ۲ طلا در پرتاب وزنه و پرتاب نیزه، آرمین صالحی یک طلا در پرتاب وزنه و یک برنز در پرتاب دیسک و نگار قربانی هم ۲ نشان برنز در پرتاب وزنه و نیزه از آن خودکرد که ورزشکاران افتخار آفرینان هیات جانبازان و معلولان فارس بودند.
هیات نابینایان و کم بینایان
همچنین ورزشکاران شرکت کننده از هیات نابینایان و کم بینایان فارس همچون ابوالفضل شریفی در ۱۰۰ متر،پرش طول ،۲۰۰ متر سه نشان برنزگرفت ، نرگس کریمی ۸۰۰ متر و ۴۰۰ متریک طلا و یک نقره از آن خود کرد و ویدا جبارزاده هم مدال نقره گلبال را برگردن آویخت.
نشان نقره شادی جهان پناه پس از ۵۰ سال
ثنا باقری و شادی جهان پناه نیز ۲ نشان نقره کسب کردند که آنها ورزشکاران اعزامی از هیات بدمینتون بودند.
مربیان استان فارس
همچنین، فاطمه امیرزاده، فاطمه برمشوری، هاشم حاصلی، زهره فرجام به عنوان مربیان دو و میدانی، منیژه سیاه سرمربی تیم ملی پارابدمینتون و حسن پالار مربی بسکتبال با ویلچر از استان فارس در این رقابتها مربیگری کردند.
چهارمین دوره بازیهای پارآسیایی جوانان بحرین از یازدهم لغایت پانزدهم آذرماه با حضور حدود ۸۰۰ ورزشکار در ۹ رشته ورزشی برگزارشد.
کاروان ورزشی ایران با نام مدافعین سلامت و شعار اراده، تلاش، پیروزی با ۱۱۱ ورزشکار در ۹ رشته دو و میدانی، بدمینتون، بوچیا، گلبال، پاراوزنهبرداری، شنا، تنیس روی میز، تکواندو و بسکتبال با ویلچر به چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی جوانان اعزام شده بود.
افتخارات ایران در بازیهای پارآسیایی جوانان
تاکنون سه دوره بازیهای پارآسیایی جوانان در سالهای ۲۰۰۹ در ژاپن، ۲۰۱۳ در مالزی و ۲۰۱۷ در امارات برگزار شده و کاروان اعزامی ایران در ۲۰۰۹ موفق به کسب ۶۸ مدال شامل ۲۶ طلا، ۲۴ نقره و ۱۸ برنز شد و پس از ژاپن در رده دوم ایستاد.
همچنین ورزشکاران ایران در سال ۲۰۱۳ در کوالالامپور با ۲۷ طلا، ۱۳ نقره و ۱۷ برنز و مجموع ۵۷ مدال باز هم پس از ژاپن به مقام دومی رسید و در سال ۲۰۱۷ نیز با ۳۹ طلا، ۴۴ نقره و ۳۵ برنز و مجموع ۱۱۸ مدال باردیگر پس از ژاپن به عنوان دومی بسنده کرد.