به گزارش خبرنگاران گروه ورزش گزارش خبر، طرفداران فوتبال در روزهایی که تیم ملی ایران در کوران یک رقابت هیجان انگیز و نفس گیر برای راهیابی به جام جهانی قرار دارد با برنامه های کم رمقی که پوشش این مسابقات را به عهده دارند، مواجه اند که مجریان آنها تلاش می کنند رضایت مخاطبان را با هر آنچه در چنته دارند کسب کنند اما توفیقی در این کار ندارند.
هر مجری و برنامه ساز فوتبال در سال های اخیر سعی بی حاصلی در رسیدن به محبوبیت برنامه نود انجام داده باید اعتراف کند که از عادل فردوسی پور و توانایی های او شکست خورده است.
در راس این مجریان هم باید میثاقی و مزدک میرزایی را قرار داد که با برنامه های خود نتوانسته اند حتی به مرزهای برنامه نود و اجراهای عادل فردوسی پور نزدیک شوند.
کودتای نافرجام میثاقی
دیجیاتو در گزارش مفصلی به این موضوع پرداخته و نوشته است؛ با وجودی که به نظر میرسید با غیبت عادل فردوسی پور و حضور محمد حسین میثاقی و ظهور مزدک میرزایی در لندن رقابت جدیدی در میان برنامههای تحلیلی ورزشی ایرانی شکل میگیرد، این رقابت جذب مخاطب بین میثاقی و مزدک هم هیجان چندانی نداشت.
در واقع همان قدر که مردم رغبتی به تماشای برنامه فوتبال برتر نداشتند، برنامه هتتریک مزدک میرزایی هم ناامیدکننده ظاهر شده بود.
میثاقی و برنامه ای که اجرای آن را به عهده دارد زیر حجم باورنکردنی نفرت مردم از برنامهای که جایگزین برنامه نود شده بود، قرار گرفته بودند. ضمنا برنامه فوتبال برتر به شکل مضحکی ضعیفتر از برنامه نود ظاهر شده بود و به همین دلیل مخاطبی که تنها به سطح کیفیت برنامه توجه میکرد [و حواشی کودتای میثاقی علیه عادل فردوسیپور را کنار گذاشته بود]هم از تماشای این برنامه لذت نمیبرد.
البته هیچ تردیدی در تواناییهای میثاقی وجود ندارد. او شاید تنها محصول خاکهای حالا سوخته برنامه نود باشد. در طول همه سالهایی که عادل برنامهاش را روی آنتن اجرا میکرد، هیچ نام دیگری در کنار برنامه او بزرگ نشد و شاید بخشی از بیبرکتی برنامه نود برای تلویزیون در انحصاری خلاصه شود که فردوسیپور در برنامهاش ایجاد کرده بود.
مشکل اساسی برنامه فوتبال برتر ناتوانی در مدیریت حجم باورنکردنی حواشی فوتبال ایران است. حاشیههای پیرامون فوتبال نهتنها پایانی ندارند بلکه قابل کنترل هم نیستند. شاید به همین دلیل باشد که محمدحسین میثاقی و همکارانش در شبکه سه نمیتوانند برنامه جذابی برای فوتبال ایران تدارک ببینند. آنها مهارت ساخت چنین برنامهای را ندارند و از سوی دیگر با کنارهگیری تیم عادل فردوسیپور از فعالیت در تلویزیون عملاً گروه باتجربهای در کنار میثاقی دیده نمیشود.
انتظاراتی که توسط مزدک میرزایی برآورده نشد
زمانی که مزدک میرزایی با هیاهوی بسیار برای اجرای برنامه اختصاصیاش راهی لندن شد، بسیاری تصور میکردند موفقیت او در پایتخت فوتبال اروپا تقریبا غیرقابل انکار است. اما مزدک نهتنها از پس انتظارات نسبتاً بالایی که پیرامون برنامهاش ایجاد شده بود هم برنیامد بلکه ثابت کرد بههیچوجه مجری خوبی هم نبوده و شاید سالها حضور کمرنگ او در سیمای ملی هم چندان بیدلیل نباشد.
بسیاری تصور میکردند با مهاجرت مزدک میرزایی به لندن و ساخت یک برنامه تلویزیونی جذاب پیرامون فوتبال ایران در نهایت فرصتی فراهم میشود تا تعدادی از تحلیلگران و روزنامهنگاران شناختهشده جهان فوتبال هم درباره وضعیت اسفناک فوتبال ایران صحبتهای جذابی انجام دهند. اما بیراه نیست اگر گفته شود تعداد مصاحبههایی که برنامه فوتبال ۱۲۰ [در شبکه ورزش و با تهیهکنندگی عادل فردوسیپور]با تحلیلگران خارجی انجام میدهد به مراتب بیشتر از گفتگوهای مزدک و همکارانش با همین گروه از افراد بوده است.
محمد تقوی [بازیکن پیشین استقلال که سابقه سرمربیگری در ایران را هم دارد]تنها تحلیلگر ثابت برنامههای فوتبالی مزدک میرزایی است که با وجود تحلیلهای صاحبسبکی که ارائه میدهد در نهایت برای مخاطب ایرانی خستهکننده به نظر میرسد. اگرچه برنامه هتتریک بارها از اعضای کمیته داوران فوتبال انگلیس دعوت کرده تا به بررسی صحنههای مشکوک مسابقات فوتبال لیگ برتر ایران بپردازند، اما همکاری این افراد با تیم تولید برنامه مزدک میرزایی هم خلاقیت لازم را ندارد.