به گزارش خبرنگاران جامعه گزارش خبر دکتر «محسن شانقی» در این خصوص افزود: این فرآوردهها در جریان ۱۰۲ هزار و ۹۰۹ مورد بازدید و ۲ هزار و ۲۵ مورد نمونه برداری از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی از جمله فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستوران ها، غذاخوریها، کارگاههای بسته بندی و فروشگاههای مواد خام دامی کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی ادامه داد: در جریان این بازدیدها تعداد ۳۴۹ واحد متخلف بهداشت عمومی در استان مرکزی به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۶۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت سفید و قرمز سال گذشته در کشتارگاههای دام و طیور استان تولید شد.
دکتر شانقی افزود: هشت هزار و ۶۴۱ تن این مقدار گوشت قرمز بود که با کشتار ۲۰۸ هزار و ۶۵۵ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان استحصال شد.
وی ادامه داد: یک هزار و ۹ راس لاشه دام در راستای نظارتهای بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی بر کشتارگاههای دام به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماریهای عفونی شناسایی، ضبط و از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۲۶ میلیون و ۱۰۶ هزار قطعه طیور نیز سال گذشته در کشتارهای طیور استان کشتار شد و ۵۵ هزار و ۸۴۳ تن گوشت مرغ از کشتار این طیور استحصال شده است.
شانقی خاطرنشان کرد: ۲۲۵ هزار و ۴۳۶ قطعه طیور غیر قابل مصرف در کشتارگاههای استان مرکزی به علت وجود پرخونی، لاغری و ضایعات مرضی ضبط و از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
وی افزود: اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از طریق شماره گزارش مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذایی خام دامی است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.