فیلم تلاوت قرآن کریم توسط محمدرضا اسماعیلی مدیرعامل صندوق ملی مسکن بعنوان یکی از اعضای شورای عالی مسکن با ریاست شهید سیدابراهیم رئیسی که قرائت قرآن ابتدای جلسه را برعهده داشت.
۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی تداعیگر اهمیت و نقش روز افزون آن در دنیای ارتباطات و یکی از ارکان تاثیر گذار در مسیر تعالی هر سازمان است.
فرزانه سالاری رییس اداره دامپزشکی بافق در پیامی آغاز هفته روابط عمومی را به همکاران رسانهای و روابط عمومیهای شهرستان بافق تبریک گفت و از تلاش آنان در اطلاعرسانی موثر و اعتمادآفرین قدردانی کرد.
حوزه روابط عمومی، با وجود ظاهری آرام و دیپلماتیک، از جمله مشاغلی است که در معرض فشارها و چالشهای متعددی قرار دارد. این موضوع، که بارها توسط بزرگان این عرصه مورد تاکید قرار گرفته، لزوم توجه به سختی کار در این حوزه و تلاش برای احقاق حقوق این قشر زحمتکش را به وضوح نشان میدهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی دو حکم جداگانه شبیر فیروزیان را به عنوان معاون قرآن و عترت و این وزارتخانه و سعید پورابوالقاسم را به عنوان رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی منصوب کرد.
به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی و در آستانه پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) مدیرکل صداوسیمای فارس صبح دوشنبه ۲۴ اردیبهشت از ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زرقان بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت ها و دستاوردهای این مرکز آشنا شد.
سالی و سالیانی است هفته روابط عمومی با بیتی از شاعران گرانقدر ایرانی مزین و به عبارتی آن شعر، شعار هفته میشود. سال گذشته با مصرعی از اشعار ملک الشعرای بهار با مضمون «جز از راستی هیچ دم برنیار» و امسال با بیتی از مولانای جان که: بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم؛ نامگذاری ایام این هفته نیز علاوه بر پرداختن به اهمیت هوش مصنوعی و کسب و کارهای نوین به صداقت، شفافسازی، پاسخگویی، مسوولیت اجتماعی و حقوق شهروندی هم مزین است و من نیز بنا دارم از همین موضوعات، در مجال اندک پیشرویم سخن بگویم.
ابوالقاسم دهقان فرماندار بافق با حضور در پلاتوی وحشی بافقی به تماشای اولین تئاتر کودک و نوجوان شهرستان با عنوان "پروانه" سفید نشست و از زحمات تیم حرفه ای خلق این اثر هنری به کارگردانی محسن شریعتی تقدیر و تشکر کرد.
عدم انطباق بین نیازها و منابع، تغییر ناگهانی، بروز حوادث غیرمنتظره و خطرناک و نداشتن اطمینان از اوضاع و بر هم خوردن تعادل را بحران می نامیم. به عبارت دیگر تغییر ناگهانی، شدیدتر از حالت عادی و غافل گیری تهدیدآمیز، از جمله معیارهای تعریف بحران هستند.
محسن دانشور بیری، سازنده ی فیلم سینمایی "آفتاب گرگ و میش" به بهانه ی اکران این مستند در جشنواره ی ملی فیلم اقوام ایرانی، در مصاحبه ای تازه درباره ی این فیلم لب به سخن گشوده و در خلاصه ی این اثر آورده است: روایتی از زندگی روزمره جوانی روستایی به نام هرمز خیری که به دلیل خشکسالی و بیکاری مجبور به مهاجرت اجباری از روستا به شهر میشود تا بتواند زندگی آرام و بیدغدغهای را شروع کند، اما...
همواره درها و پنجره های رنگ و رو باخته سخن از ناگفته های اهالی دارند ؛که قصدهای رنج رابه چشم در درون خانه دیده اند؛ اماکودکان با وجود این رنج هاچشمانی پرازنور امید دارند.
روح الله مظفری در حاشیه برگزاری برنامه های هفته شیراز با اشاره به گرامیداشت این هفته گفت: وقتی صحبت از نام گذاری روزی به نام شیراز می شود بی شک مولفه های هویتی نقش خود را نشان می دهند. مولفه های چون نیازی مشترک، زبان، دین، آداب و رسوم و خاطرات جمعی مشترک که جملگی ریشه در تاریخ و فرهنگ آن شهر دارند و گفتمان هویتی نیز بر همین اساس شکل می گیرد از سویی با ایجاد شهرهای بزرگ مفهوم دیگری چون شهروندی که مفهوم مدرن تلقی می گردد روبرو می شویم که در امتداد آن با مولفه های مختص هویت جمعی روبرو می گردد. مولفه هایی همچون فرهنگ آپارتمان نشینی ، فرهنگ نگهداری از فضای سبز ، فرهنگ ترافیک و حتی فرهنگ بازیافت. حال وقتی سخن از مردمان با فرهنگ به میان می آوریم به کدام گفتمان باید رجوع کنیم گفتمان هویتی و یا شهروندی؟
نمایش "ازت متنفرم"کاری از گروه هنری پرسیا از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۳۰در تماشاخانه استاد هودی واقع در پارک آزادی با هدایت کاوه خواجه، کارگردان خوش ذوق شیرازی روی صحنه خواهد رفت.