به گزارش خبرنگاران گروه بازارسرمایه گزارش خبر، بشیری در جلسه با کامیونداران بافقی گفت: موضوع اصلی مورد بحث اجرا و عدم اجرای این سامانه اعلام بار مجازی، در برخی شهرستانهای استان بود که باید بگویم با توجه به مقتضیات هر شهرستان و نوع بار آن، به صورت تدریجی این سامانه را اجرایی کردیم.
او افزود: استان یزد با بیش از ۴۰ میلیون تن بار صنعتی، معدنی و...، هفتمین استان کشور از نظر حمل بار است که باید با اجرای تدریجی این سامانه، از وقفه در حمل بار جلوگیری کنیم.
بشیری بیان کرد: در حال حاضر بار کاشی و سرامیک، بارهای معدنی شهرستان اردکان و سایر شهرستانها از طریق این سامانه حمل میشود و تنها بخش صنعتی شهرستان اردکان مانده است که آن هم با پیگیریهای انجام شده احتمالا تا ۲ ماه آینده عملیاتی اجرا میشود.
او تصریح کرد: رانندگان شهرستان بافق هم با همین سامانه به کار خود ادامه میدهند و باتوجه به اینکه در وضعیت کمبود بار در استان قرار داریم، یک سری مسائل بین شهرستانها به وجود آمده است که با تعامل انجمنهای صنفی حل خواهد شد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری استان یزد خاطرنشان کرد: باید انجمنهای صنفی بافق و اردکان با هم تعامل داشته باشند تا باعث رضایتمندی بیشتر، ۲ سره شدن حمل بار و افزایش بهره وری ناوگان شود.
او گفت: نقش این سامانه در کاهش سوخت، کاهش استهلاک و تصادفات جاده ای، افزایش سلامت رانندگان در کنار شفافیت گرفتن بار قابل توجه است و ادعا میکنم که درآمد سالیانه رانندگان با این سامانه افزایش پیدا میکند.
فرماندار بافق نیز با اشاره به درخواستهای منطقی و مکرر شرکتهای باربری و نیز رانندگان شهرستان و پیگیریهای صورت گرفته در خصوص سامانه هوشمند اعلام بار سراسری هزاربار گفت: هدف اصلی ایجاد سامانه «هزاربار» برقراری عدالت و شفافیت بار برای همه ذینفعان بوده است.
ابوالقاسم دهقان تاکید کرد: اجرای طرح با شرایط ذکر شده و در صورت عملیاتی شدن آن به صورت همزمان و سراسری مورد استقبال واقع شده و مورد اعتراض نبوده است.
وی تاکید کرد: بر اساس اعلام اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان از ۶ شهریور ماه جذب ناوگان و صدور بارنامه برای حمل محمولات در سطح استان، تنها از طریق اعلام بار در سامانه هزاربار صورت خواهد گرفت.