به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، سرپرست شبکه، مدیریت پسماند شهرستان را هدف اصلی این بازدید ها عنوان کرد و گفت: باتوجه تأثیر پسماندها در چشم انداز طبیعی و آلودگی آب و خاک به دنبال نفوذ شیرابه ها، مدیریت اصولی سایت های دفن زباله به ویژه زباله های بیمارستانی امری ضروری است، لذا شبکه بهداشت و درمان به عنوان مرجع ناظر، پس از طی مراحل قانونی، سایت های متخلف را به مراکز قضایی معرفی می کند.
مهندس «هادی اکبری» اظهار داشت: روز زمین پاک تلنگری جدی برای همه مردم و مدیران است تا برای حفاظت و صیانت از تنها سیاره قابل زیست، برخی از رفتارها و نگرش های نادرست و مخرب خود نظیر تولید فزاینده زباله های پلاستیکی را اصلاح کرده تا مانایی زمین برای میزبانی زندگی بشر را افزایش دهند.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم حفاظت محیط زیست و سلامت جامعه گفت: این دو مقوله لازم و ملزوم یکدیگر بوده و برای ایجاد زندگی سالم باید محیط زیست سالمی داشته باشیم و دستیابی به این امر مهم راهی جز آموزش و فرهنگ سازی و مسوولیت پذیری تمام اقشار جامعه نسبت به حفاظت از زمین نداریم.
در همین راستا کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط شبکه نیز گفت: استفاده از اقلام پلاستکی حجم زباله های پلاستیکی در طبیعت را افزایش داده است که البته این پدیده زشت در مسیر جاده ها برون شهری، حاشیه کوه ها و اطراف رودخانه های فصلی نمود بیشتری دارد.
مهندس «عبدالوهاب موسوی» با بیان اینکه، به مناسبت روز زمین پاک و در راستای مسوولیت مدنی بازرسان این واحد به صورت یک کار تیمی از ۷ سایت دفن زباله مهر، خوزی، وراوی، شهرک، فال، گله دار و اسیر نظارت کرده است، اضافه کرد: نامه رفع نواقصات ظرف مدت یک هفته به شهرداری ها و رونوشت آن به فرماندار شهرستان ارسال و تاکید شد در صورت عدم رفع مشکل پرونده طبق شیوه نامه به مراکز قضایی ارجاع می شود.