به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، کتاب «لشکر نامرئی» به قلم حجت الاسلام مصطفی رضایی از شهرستان لامرد طی آیینی با حضور راویان دفاع مقدس، اهالی فرهنگ و کتاب و همچنین تنی چند از مسوولین محلی توسط ستاد رونمایی از کتاب "لشکر نامرئی" در شامگاه ششم فروردین ماه ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات شهید انصاری شهرستان لامرد رونمایی شد.
حجت الاسلام مصطفی رضایی نویسنده کتاب لشکر نامری در این مراسم اظهار کرد: اگر قطار خانواده در ریل خود حرکت کرد لشکر نامریی و دشمن به دنبال این است که با تمامی امکانات و تجهیزات، افسر و سرباز و نیرو به میدان آید و هدف نهایی او به زانو درآوردن رقیب است.
او گفت: لشکر نامری با حمله به نهاد خانواده از طریق برجسته سازی الگوهای منحرف جنسی با هدف نقشه خوانی جنگ دشمن علیه نهاد مقدس خانواده است.
وی با بیان این که لشکر نامری برای قشر مذهبی و غیرمذهبی برنامه دارد اظهار کرد: صحنه درگیری در جنگ با دشمن از هر زمان دیگری نزدیک تر شده است و پس از حوادث تلخ سال گذشته در کشور و باورها و وارونه کردن واقعیت ها به نوشتن این کتاب اهتمام ورزیدم.
نویسنده این کتاب بیان کرد: دشمن به دنبال این است که تفکر شخص مقابل را به دست گیرد و با تلاش های خود ذهن ها و فکرهای یک جامعه را کنترل کند زیرا دیگر نیاز به جنگ خیابانی نیست.
وی با بیان این مطلب که دشمن به دنبال مدیریت دائم ذهن ها و فکر مخاطب در جنگ شناختی است و این کتاب، کتاب مفیدی می باشد تصریح کرد: در این جنگ هیچ سازمان بین المللی به دنبال وتو نیست و آنچه که دشمن به دنبال آن نتوانسته به دست گیرد خود مردم این را انجام می دهند.
رضایی افزود: لشکر نامری مردمان سرزمین رقیب را از فضای واقعیت دور می کند و به دالانی پرپیچ وخم از توهم و خیالات داخل خواهد کرد.
وی اظهار کرد: این کتاب در راستای به روز شدن دانش ساخت خانواده تراز و ایده آل و روش های جدید مواجهه و خنثی سازی پروژه دشمن در جنگ شناختی در برابر خانواده ایرانی جهت مطالعه آن به چاپ رسیده است.
نویسنده کتاب تصریح کرد: کتاب لشکر نامرئی اثری ۱۰۴صفحه ای است که با قلمی نو و روان با مخاطب ارتباط می گیرد که توسط نشر تخصصی خانواده(نشر هاجر) در قالب ۱۰۰۰ جلد به چاپ رسیده است.
حجت الاسلام مصطفی رضایی، طلبه سطح ۴ (دکترای فلسفه و کلام)، عضو پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی و عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم می باشد که بیش از ۲۰ کتاب و ۱۵مقاله علمی پژوهشی از جمله انتظار بنی کوفی(سبک انتظار مردم بنی اسرائیل و کوفه، قبل و بعد از فرج)، جنگ روانی، نقش جمهوری اسلامی در شکل گیری مدینه ظهور، ظهور در تبعیدگاه انتظار خاموش، رسالت های انتظار تمدن ساز در مواجهه مدرنیسم و مهدویت، به وقت بیروت و...) را به چاپ رسانده است.