به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «مهرداد شریفی» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ایران اسلامی، دهه پرفروغ فجر را فرصتی مناسب برای تببین دستاورد های حوزه سلامت دانست.
او با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به مجموعه سلامت و گام های بلندی که تاکنون در این حوزه در استان فارس برداشته شده است، گفت: یکی از مهمترین رسالت های وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، پرداختن به موضوع عدالت و تعالی نظام سلامت و تلاش در راستای بهره مندی و دسترسی عادلانه همه افراد جامعه به مولفه های سلامت بوده که در ابعاد مختلف، مورد توجه قرار گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نگاهی به مسیر توسعه خدمات حوزه درمان فارس از مرداد سال 1400 تا کنون، مجموعه درمان فارس را شبکه ای گسترده، شامل ۷۰ بیمارستان با هشت هزار و ۱۹۰ تخت فعال، هزار و سیصد درمانگاه و موسسه درمانی، هزار و ۶۰۹ مطب متخصص، یک هزار و ۳۰ مطب عمومی و ۵۱۳ دفتر کار عنوان کرد.
او با اشاره به تلاش مجموعه سلامت استان برای توسعه عادلانه خدمات سلامت در همه مناطق استان از آغاز به کار چهار بیمارستان جدید در دولت سیزدهم شامل بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز با ۱۲۰ تخت، بیمارستان حضرت امام علی(ع) کازرون با ۱۰۰ تخت، بیمارستان صدیقی گله دار با ۳۲ تخت و بیمارستان شهدای شهرستان رستم با ۶۴ تخت بستری به عنوان ثمرهای از این تلاش یاد کرد.
دکتر شریفی همچنین از اعزام بیش از 650 پزشک فوق تخصص، پزشک متخصص و پزشک عمومی به شهرستانهای استان فارس در دولت سیزدهم خبر داد که با هدف رفع نیاز مردم مناطق مختلف استان به مراجعه به مرکز استان برای دریافت خدمات درمانی صورت گرفته است.
راه اندازی 22 پایگاه اورژانس، تحویل هشت دستگاه موتورلانس، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس جدید به اورژانس ۱۱۵ و جذب ۱۵۴ تکنسین اورژانس ۱۱۵ طی دو سال اخیر، دیگر عرصههای توسعه خدمات درمانی بود که این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد.
به گفته دکتر شریفی از مرداد سال جاری تاکنون، بیش از ۶۵۰ هزار ماموریت امدادی شهری، جادهای و هوایی به همت مجموعه اورژانس فارس انجام شده است.
دکتر شریفی در ادامه به پیشینه غنی مجموعه سلامت فارس در زمینه پیوند اعضا اشاره کرد که در 30 ماه گذشته، انجام دو هزار و 993 پیوند اعضا، 288 عمل کاشت حلزون شنوایی و 453 پیوند مغز استخوان در این زمینه به ثبت رسیده است.
او همچنین از انجام بیش از 20 هزار بازدید نظارتی از بیمارستان ها، مراکز درمانی، مطب ها و موسسات درمانی استان خبر داد که با تعطیلی 351 مرکز غیرمجاز، برای تامین سلامت عمومی همراه بوده است.
دکتر شریفی یکی از محورهای توسعه خدمات درمانی و ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی در سالهای اخیر را راه اندازی مرکز پایش مراقبتهای درمانی (MCMC) به عنوان یکی از ابتکارات دانشگاه برشمرد که کارشناسان این مرکز در 30 ماه گذشته، به صورت شبانه روزی پاسخگوی بیش از یک میلیون و نهصد هزار تماس مردمی بوده اند.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خدمت رسانی به ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار بیمار در بیمارستان های دولتی زیر مجموعه دانشگاه و انجام بیش از 351 هزار عمل جراحی اورژانس و الکتیو در بیمارستانهای دولتی فارس را از دیگر دستاوردهای حوزه درمان دانشگاه در 30 ماه گذشته عنوان کرد.
دکتر شریفی ادامه داد: از ابتدای شروع دولت سیزدهم تا کنون، یک هزار و 300 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی با هدف تامین نیاز مراکز درمانی، در اختیار بیمارستان های دولتی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گرفته است.
او راه اندازی مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور و با هدف کمک به زوجین نابارور را از دیگر دستاوردهای مجموعه درمان دانشگاه برشمرد و اضافه کرد: همچنین مراکز سطح دو ناباروری نیز در پنج شهرستان داراب، لامرد، اقلید، آباده، ممسنی و فیروزآباد راه اندازی شده است.
راه اندازی هفت مرکز NCD دولتی جدید در بیمارستانها و مراکز درمانی شیراز و شهرستانهای استان، از دیگر دستاوردهای معاونت درمان در دولت سیزدهم بود که معاون درمان دانشگاه به آن اشاره کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه توسعه اشتغال در بخش سلامت نیز در چهارچوب قانون و مقررات و با بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است، گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، پروانه بهره برداری 890 موسسه درمانی از سوی اداره ارزیابی و صدور پروانه های این معاونت صادر شده است.