به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی درباره وضعیت جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی توضیح داد: در هفت ماهه نخست امسال وضعیت جوجه ریزی به همت مرغداران مطلوب بوده است به نحویکه این شهرستان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تأمین میکند.
وی برآورد کرد: با این تعداد جوجه ریزی، 9 هزار و 748 تن گوشت مرغ آماده طبخ در شهرستان تولید شود که از فروردین ماه تاکنون در حال عرضه به بازار مصرف می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطرنشان کرد: آمار جوجه ریزی گوشتی در مهرماه امسال 921 هزار و 280 قطعه، و دهه اول آبان ماه 135 هزار و 360 قطعه بود.
به گفته وی این جوجه ها بترتیب از سویه آرین، سویه رأس و سویه کاب هستند.
مویدی تصریح کرد: این شهرستان با ۶۳ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال و ظرفیت سالانه 17 هزار تنی تولید گوشت مرغ حائز رتبه دوم استانی است.
این مقام مسئول بیان کرد: قرارگاه امنیت غذایی شهرستان یکی از موضوعات مهمی است که بهصورت هفتگی برگزار میشود و نظارت بر تولید مرغ، توزیع و تأمین نهادههای مورد نیاز مرغداران مورد تاکید این مدیریت است.