به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی با بیان اینکه هویج پس از برداشت و پیش از ارائه در بازار مصرف، گلآلود است و باید شسته شود افزود: عملیات هویج شویی همزمان با فصل برداشت از اوایل تیرماه آغاز می شود و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
وی اظهار کرد: بطور متوسط روزانه 60 تن هویج در این کارگاهها شستشو و در بسته بندی هایی از جنس پلاستیک و یا کارتن آماده ارسال به میادین میوه و تره بار شیراز، اهواز، تهران و اصفهان می شود.
مویدی تصریح کرد: در بیضا سه کارگاه هویج شویی مکانیزه با اشتغالزایی مستقیم برای 26 نفر در حال فعالیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا پیش بینی کرد: تا پایان زمان برداشت بالغ بر هفت هزار و 440 تن هویج از سطح 124 هکتار از مزارع زیر کشت این محصول در بیضا برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه هویج جزو کالاهای اساسی و استراتژیک کشور نبوده و قیمت آن تابع عرضه و تقاضا است، اضافه کرد: هرگونه افزایش تقاضا ناشی از کشش بازارهای صادراتی و مصرف داخل در افزایش قیمت این محصول موثر خواهد بود.
به گفته او محصول هویج سرشار از انواع ویتامین ها و املاح معدنی است که به صورت تازه خوری، آبمیوه، مربا، افشره و همراه با انواع غذاهای پخته شده و سالاد به مصرف می رسد.