به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، مهدی صدیقی با اشاره به اینکه، بنا داشتیم تا نماهنگی را برای حادثه تروریستی شاهچراغ در سال ۱۴۰۱ تولید کنیم، بیان کرد: در ابتدا شعرهای سروده شده پیرامون حادثه ناگوار شاهچراغ را بررسی کردیم، اما نتونستیم شعر مدنظر خودمون رو پیدا کنیم و درنتیجه به سراغ شاعری رفتیم که بتواند شعر جدیدی بر اساس خواسته های ما بسراید و جناب پدرام اکبری را دعوت نمودیم.
وی افزود: پس از صحبت های انجام شده با شاعر یاد شده مبنی بر سرودن شعری در خصوص حادثه شاهچراغ، استارت کار زده شد و نکته حایز اهمیت برای ما در خصوص شعر این بود که برخلاف شعرهای مرسوم ، بتوانیم در این شعر قصه گویی را اضافه کنیم و از طریق آن حال و هوای حادثه تروریستی را روایت کنیم.
کارگردان و تهیه کننده نماهنگ شکست آینه ها اظهار داشت: از طرفی دیگه تمایل داشتیم تا از قالب های مرسوم و متداول بصری فاصله بگیریم و به سمت انیمیشن نزدیک بشیم تا بتوانیم از نظر بصری هم جلوه متفاوت تری به این اثر بدیم و اما همه اینها باعث شد تا پروسه ساخت انیمیشن با چالش های بیشتری مواجه بشه و زمان زیادی برای طراحی و موشن این اثر صرف گردد.
صدیقی ادامه داد: در کنار بخش بصری نماهنگ، یکی از مهمترین بخش ها موسیقی و نریشن است، که با مشورت گرفتن با آقای حقیری و سیاره ، ساخت موسیقی این اثر آغاز شد و از دوستان خواسته شد تا صداگذاری را نیز به موسیقی کار اضافه کنند تا به فضاسازی اثر کمک کند.
وی در پایان گفت: در نهایت با نزدیک شدن به سالگرد حادثه تروریستی شاهچراغ، در تلاش بودیم تا زمان مناسبی برای رونمایی و انتشار نماهنگ پیدا کنیم که با بروز حادثه تروریستی جدیدی در مردادماه ۱۴۰۲ ، برای گرامیداشت مجروحان و شهدای این حادثه ، نماهنگ شکست آینه ها را زودتر از موعد مقرر ، منتشر کردیم. انشالله که مورد تایید حضرت احمدبن موسی علیه السلام و همچنین مورد استقبال مردم قرار گرفته باشد.