به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر بهرام عین اللهی در این مراسم که با حضور دکتر خلجی، رییس شورای اطلاع رسانی دولت و خبرنگاران حوزه سلامت در سالن شهید سلیمانی وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به ابعاد واقعه عاشورا و روایت گری این حادثه توسط حضرت زینب کبری(س)، اظهار داشت: این واقعه، سهمگین ترین حادثه تاریخ بود اما اگر روایت گری و تبیین حضرت زینب کبری(س) تا ایام اربعین ادامه نداشت، هیچ کس به ابعاد واقعه عاشورا پی نمی برد . بنابراین گاه اهمیت روایت گری، از خود حادثه کمتر نیست.
وی از خبرنگاران به عنوان هنرمندان عرصه روایت و تبیین یاد کرد و گفت: امروز در مقابل سلطه خبری استکبار که با صرف هزینه های گزاف در پی تخریب دستاوردها و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران هستند، باید با تلاش و امید آفرینی خبرنگاران ایثارگر کشورمان، ایستادگی کنیم؛ چه آن که خبرنگاران ما ، جهادگران نهضت نرم افزاری هستند و مقام معظم رهبری بارها بر ضرورت نهضت نرم افزاری، تاکید کرده اند.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه خبرنگاری را یک حرفه و شغل نمی دانیم، خاطرنشان کرد: خبرنگاری، نوعی رسالت و هدایت است که در پیوند با هویت ملی و آرمان های الهی، رسالت خود را ادا می کند و خبرنگاران حوزه سلامت، راویان امید، نشاط و سرزندگی اند که رسالت سنگینی به عهده دارند.
وی بر نقش سلامت در زندگی مردم و جامعه تاکید کرد و گفت: در دوران همه گیری کرونا، همگان به اهمیت سلامت، پی بردند چرا که وقتی سلامت جامعه با اختلال روبرو شود، امور جاری، کار ، معیشت و مسافرت هم تحت تاثیر قرار می گیرد.
وی پیشرفت های سلامت را از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: در دوران قبل از انقلاب، کشوری کاملا وابسته به غرب بودیم و حتی بسیاری از مدیران ما توسط غربی ها تعیین می شدند. در آن دوران، بیماران برای ساده ترین اقدامات درمانی، ناگریز از اعزام به خارج از کشور و بسیاری از مناطق روستایی و شهرها، فاقد امکانات سلامت بودند؛ اما امروز، سلامت در ایران به اذعان بسیاری از سازمان های جهانی، جایگاه برتر را در منطقه دارد.
وزیر بهداشت با اشاره به توانمندی های خبرنگاران حوزه سلامت در ارتقای سلامت عمومی، یادآور شد: تلاش های خبرنگاران سلامت، از عوامل ارتقای سواد سلامت جامعه بوده و مهمترین مساله امروز سلامت که ترویج سبک زندگی صحیح است، عزم و همت خبرنگاران را می طلبد .
دکتر عین اللهی، سبک زندگی و تغذیه امروز جامعه را که عمدتا از غرب به وام گرفته شده، عامل افزایش بیماری های غیرواگیر خواند و گفت: تشویق به پیروی از تغذیه سالم و سبک زندگی ایرانی و اسلامی، می تواند موجب پیشگیری از بسیاری بیماری های غیر واگیر شود؛ چنان که در دستورات مذهبی و توصیه های دین مبین اسلام نیز نکات بسیاری درباره سلامت وجود دارد که باید نهاینه و در جامعه منعکس شوند.
وی با تاکید بر ضرورت امیدآفرینی و اعتماد سازی در جامعه، یادآور شد: رسانه های بیگانه مقابله با امید و اعتماد مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده اند که خبرنگاران به عنوان جهادگران نهضت نرم افزاری قادرند با افزایش امید و سرمایه اجتماعی با آنها مقابله کنند.