به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «محسن معینی» با بیان اینکه شبکه بهداشت و درمان کازرون در حال حاضر چندین پروژه سلامت محور را در عرصه های مختلف در دست ساخت دارد؛ گفت: از جمله عرصه های زمینه ساز موفقیت مجموعه بهداشت و درمان کازرون، بهره مندی از حضور خیرین نیک اندیش در حوزه سلامت بوده که توانسته اند به عنوان پشتوانه ای محکم، در تحقق ایده های توسعه محور شبکه بهداشت و درمان کازرون، همراه و همگام مجموعه باشند و این نیت نیک اندیشانه در سال های اخیر به بهره برداری از چندین پروژه منجر شده است.
به گفته مسوول حوزه سلامت کازرون، هم اکنون نیز با همت نیکوکاران حوزه سلامت، پروژه های پایگاه سلامت پردیس با 75 درصد پیشرفت فیزیکی، مرکز مشاوره بیماری های رفتاری با 43 درصد پیشرفت فیزیکی، خانه بهداشت روستای «مهرنجان» با 28 درصد پیشرفت فیزیکی و پروژه ساختمان آموزشگاه بهورزی با 27 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است که هر یک گامی موثر در توسعه زیرساخت های سلامت این شهرستان و توسعه خدمت رسانی به مردم محسوب می شود.
دکتر معینی پروژه در حال ساخت درمان بستر در مرکز شبانه روزی «بالاده» از توابع کازرون را از دیگر پروژه های مهم حوزه سلامت این شهرستان برشمرد که با هدف ارتقای کمی و کیفی و رضایتمندی مردم منطقه برای دریافت خدمات سلامت و کاهش بار مراجعه به بیمارستان های شهر کازرون در حال احداث بوده و افزود: این مرکز تا کنون 57 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و هزینه ساخت آن از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و وزارت نفت تامین شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کازرون با بیان اینکه اقداماتی نیز برای راه اندازی خانه بهداشت عشایری «خنگ سبز» در این شهرستان انجام شده است، ابراز امیدواری کرد با راه اندازی این خانه بهداشت در سال جاری، مردم عشایر نشین روستای «دادین» بتوانند دسترسی مطلوب تری به خدمات سلامت داشته باشند.
او در ادامه به تلاش های انجام شده در راستای تامین اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه تمام بهداشتی مانند پروژه ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان و مرمت و گازکشی تعدادی از خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت روستایی اشاره کرد و گفت: انتظاریم داریم با اعتباراتی که از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برای این پروژه ها در نظر گرفته شده است، بتوانیم هرچه زودتر شاهد بهره برداری از این خدمات باشیم.
دکتر معینی یکی از رویکردهای مهم مجموعه سلامت شهرستان کازرون را تقویت دسترسی مردم شهرستان در دورافتاده ترین مناطق روستایی به خدمات سلامت عنوان کرد و نسبت به تسریع در تحقق این هدف، ابراز امیدواری کرد و افزود: با وجود اعمال تحریم های ناعادلانه از سوی دولت های بیگانه بر علیه ایران، مجموعه سلامت در سطح ملی، استانی و شهرستانی تلاش می کنند مردم حتی در دورافتاده ترین مناطق دسترسی عادلانه به خدمات سلامت داشته باشند.
شهرستان کازرون دارای 18 مرکز خدمات جامع سلامت شامل 11 مرکز روستایی، پنج مرکز شهری روستایی و دو مرکز شهری، 10 پایگاه سلامت، 76 خانه بهداشت و یک خانه بهداشت عشایری است.
در شهرستان کازرون با حضور 41 پزشک خانواده شهری، 25 پزشک خانواده روستایی، 42 مراقب سلامت و 23 مامای روستایی، به جمعیتی نزدیک به 210 هزار نفر خدمات بهداشتی سطح یک ارایه می شود.
فعالیت دو بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) و حضرت امام علی(ع) با حضور ۵۷ پزشک متخصص در حیطه های مختلف، دیگر محور خدمات رسانی مجموعه سلامت شهرستان کازرون، در حیطه درمانی و سطح دو خدمات است.