به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر بهرام عین اللهی در آیین افتتاح کلان بیمارستان غدیر، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری فرمودند به رغم همه مشکلات، افتخارات بزرگی در حوزه سلامت در کشور رقم خورده است و خرسندیم که اولین کلان بیمارستان را در عید نیمه شعبان به نام مبارک حضرت مهدی(عج) افتتاح کردیم.
وی با اشاره به تاکید ریاست جمهوری اسلامی ایران بر عدالت و پیشرفت، خاطرنشان کرد: پروژه های بسیاری برای تحقق عدالت در سلامت در سراسر کشور در حال ساخت است. از سوی دیگر در طول سالهای 98 تا 1400 حدود 134 پروژه درمانی در کشور افتتاح شد و حال آن که در طول ۲۲ ماه از تشکیل دولت مردمی، ۴۹۴ پروژه درمانی بهره برداری شده است.
وزیر بهداشت ادامه داد: از مجموع پروژه های درمانی افتتاح شده در دولت مردمی، 16 پروژه مربوط به اورژانس بیمارستانی عمدتا در مناطق محروم و کمتر برخوردار و 16 پروژه مربوط به کلینیک های ویژه تخصصی و فوق تخصصی بوده است. همچنین در این مدت ۱۰۶ پروژه بیمارستانی از جمله دو کلان بیمارستان مهم تهران، تجهیز شده اند.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه در طول سالهای 98 تا 1400 حدود 7 هزار و 391 تخت بیمارستانی در کشور راه اندازی شده، از تکمیل و افتتاح 15 هزار و 399 تخت بیمارستانی در دولت مردمی خبر داد و گفت: تعداد کل تخت های بیمارستانی کشور 150 هزار تخت است که در دولت مردمی، معادل 10 درصد مجموع تخت های بیمارستانی به ظرفیت درمان کشور اضافه شد.
وی همچنین به توسعه تخت های مراقبتهای ویژه نوزادان در دولت مردمی اشاره و عنوان کرد: در دوران همه گیری کرونا به ویژه در موج اُمیکرون، نیاز جدی به افزایش این تخت ها وجود داشت و در حالی که تعداد کل تخت های ویژه نوزادان در کشور تا قبل از دولت مردمی، 556 تخت بود؛ این تعداد به یک هزار و 50 تخت افزایش یافت.
به گفته وزیر بهداشت در طول سه سال قبل از دولت مردمی، 347 تخت دیالیز در کشور راه اندازی شده بود اما در حال حاضر تعداد تخت دیالیز به 922 افزایش یافته و قابل توجه آن که این دستگاه ها، تولید داخل هستند.
دکتر عین اللهی تاکید کرد: در فاصله سالهای 98 تا 1400 در کشور، 91 دستگاه و تجهیزات پزشکی سرمایه ای از جمله سی تی اسکن و ام آر آی تامین شده بود که این تعداد در دولت مردمی به 228 دستگاه رسید و امروز مردم برای دریافت خدمات تصویربرداری نیازی به سفر از مناطق محروم به مراکز استان و کلانشهرها ندارند.
وی با بیان اینکه تا مردادماه 1400 مراکز درمان ناباروری در کشور فعال نبودند، گفت: در حال حاضر 67 مرکز درمان ناباروری در سطح کشور فعال است تا زوجین نابارور از خدمات دولتی آنها، بهره مند شوند.
وزیر بهداشت با اشاره به تاکید ویژه رییس جمهور بر ارتقای گردشگری سلامت، از افزایش بیمارستان های دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت از 130 به 247 بیمارستان و آمادگی و استعداد بالای کشور در ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی خبر داد.