به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، عبدالرسول جوکار با بیان اینکه صد درصد مزارع گوجه فرنگی در شهرستان کوار به صورت نشایی کشت می شود، افزود: گوجه فرنگی کشت شده از اوایل تیر ماه تا اوایل آبان ماه به مرحله برداشت خواهد رسید.
او بیان کرد: برای کشت گوجه فرنگی غالبا از ارقام هیبرید ۸۳۲۰، متین، سانسید، باسیمو و بریویو استفاده می شود، که علاوه بر بازار پسندی عملکرد خوبی دارند.
به گفتهی جوکار؛ در راستای صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره وری تولید، صد درصد مزارع گوجه فرنگی شهرستان به روش تیپ آبیاری میشود و متوسط عملکرد تولید محصول در شهرستان 60 تن در هکتار است.
وی افزود: از مزایای کشت نشایی می توان به کاهش مصرف بذر، بویژه در محصولاتی مانند صیفی جات که از قیمت بذر بالایی برخوردار هستند، مدیریت تاریخ کاشت، کاهش مصرف آب با استفاده از نوار تیپ، مدیریت عملیات داشت و تسهیل در مبارزه با علف های هرز، آفات و بیماری ها و افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول اشاره کرد.