به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر محمد هادی ایمانیه در نشست مشاورین ایثارگران دستگاههای اجرایی فارس در شیراز گفت: به رغم همه رشادت ها و از خودگذشتگی های شهدا، جانبازان و ایثارگران و خانواده آنان که خود را به خاطر دیگران فدا کردند، باز هم معدود افرادی پیدا می شوند که ناسپاسی میکنند که امیدواریم خداوند آنها را هدایت کند.
وی ادامه داد: استان فارس در زمینه خدمات دهی به جامعه ایثارگری با چند موضوع مواجه هست؛ که اولین آن بحث تبدیل وضعیت فرزندان شاغل ایثارگران است که به رغم این که یک قانون است، اما رفتارهای متنوع و متفاوتی از سوی سازمان ها را شاهد هستیم.
استاندار فارس افزود: این رفتارها به نظر می رسد تصمیم استانی نیست و سازمانی که با جدیت به این مساله وارد نشده اختیاری در این زمینه نداشته و موانع از مرکز ایجاد می شود.
دکتر ایمانیه افزود: باید پیگیری شود که چرا برخی سازمان ها در استان در بحث تبدیل وضعیت ها به طور کامل عمل نکرده اند؛ که اگر ایراد از درون استان است به شکل دیگر برخورد کنیم و اگر ایراد از مرکز می باشد که بایست پیگیری کنیم.
نماینده عالی دولت ادامه داد: همچنین بررسی شود که اگر سازمانی در استان بخشنامه و قانونی را اجرا نکرده، آیا آن قانون در استان های دیگر هم قابل اجرا نبوده یا این که در استان های دیگر اجرا شده اما یک دستگاه اجرایی در فارس کوتاهی یا مانع تراشی کرده است.
استاندار فارس گفت: مساله دیگر در خصوص بحث درمان و سلامت جامعه ایثارگری به ویژه پدران، مادران و همسران شهدا و ایثارگران است که سن اکثر آنها در حال بالا رفتن است و در این شرایط نیاز بیشتری به مراقبت ها و خدمات درمانی دارند.
دکتر ایمانیه افزود: باید با پیش بینی و افزایش امکانات و همچنین تخصیص اعتبارات بیشتر به این حوزه و اتخاذ تصمیمات جدی تری در این زمینه، شرایطی را فراهم کنیم که این عزیزان بتوانند از بهترین امکانات درمانی کشور استفاده کنند.
وی گفت: مراکز درمانی که ملزم به ارائه خدمات اختصاصی به جامعه ایثارگری هستند، باید بررسی شود که آیا بیشترین خدمات را به این گروه هدف می دهند یا این که بیشتر خدماتشان به افراد عادی ارائه می شود.
استاندار فارس افزود: البته همه هموطنان حق دریافت خدمات درمانی دارند؛ اما وقتی مرکزی به نام ایثارگران راه اندازی و حمایت میشود باید عمده خدمات خود را هم شامل حال این عزیزان کند.
دکتر ایمانیه افزود: بحث مسکن ایثارگران فاقد منزل، با جدیت دنبال شود به ویژه در بحث پرداخت اقساط شرایطی فراهم شود که برای خانوادههایی که توانایی پرداخت اقساط را ندارند تدبیری اندیشیده شود.
وی ادامه داد: در بحث اشتغال هم باید گفت که آن گونه که شایسته اشتغال ایثارگران و به ویژه فرزندان شهدا و فرزندان ایثارگری که خودشان نمیتوانند خارج از منزل فعالیتی داشته باشند عمل نکرده ایم که در این زمینه نیز نیاز به قوانین حمایتی داریم.
استاندار فارس پیشنهاد راه اندازی سامانهای در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان را داد تا اطلاعات جمع بندی شدهای از وضعیت اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران در این سامانه ثبت شود؛ تا بتوان بر اساس آن اطلاعات نسبت به فراهم کردن فرصت های شغلی اقدام کرد.
دکتر ایمانیه افزود: البته بنا نیست که همه اشتغال توسط بخش دولتی تامین شود، با توجه به اقدامی که در استان در بحث فعال کردن صنایع راکد آغاز شده، این واحدها پس از فعال شدن نیاز به نیروی انسانی برای فعالیت در بخش های مختلف دارند که با استفاده از اطلاعات ثبت شده در سامانه مذکور می توان از میان فرزندان شاهد و ایثارگر، نیروی کار به این مجموعه ها معرفی کرد.