به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، بهرام عین اللهی که به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در سفر استانی به همدان به شهرستان در گزین عزیمت کرده بود، در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به اجرای طرح دارویار، گفت: این طرح در یک حرکت جهادی در کشور اجرا شد تا منابع کشور، به هدر نرود؛ چراکه فقط ۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران از یارانه دارو بهره مند نمی شدند بلکه اکثر کشورهای همسایه، از این یارانه استفاده می کردند و بسیاری از داروها و مواد اولیه، قاچاق میشد اما در دارویار همان منابع در اختیار بیمه ها قرار می گیرد تا مستقیما به مصرف کننده داده شود.
وزیر بهداشت در ادامه اظهار داشت: اجرای طرح جوانی جمعیت و کمک به تحقق سیاست های جمعیتی، برای همه ما تکلیف و وظیفه است؛ زیرا رشد ناکافی جمعیت، آینده کشور را به خطر می اندازد و مردم باید در زمینه ضرورت های جوانی جمعیت، اقناع و تشویق شوند.
وی گفت: یکی از اقدامات شایسته ای که امسال با همکاری دولت و مجلس انجام شد، پوشش همگانی بیمه سلامت است ؛ به خصوص که با اجرای طرح دارویار، افراد فاقد پوشش بیمه نیز مدت سه ماه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند تا وضعیت دهک بندی آنها مشخص شود؛ بااجرای این طرح باید به سمتی برویم که بیماران دغدغه مالی نداشته باشند. البته تصور برخی بیماران در شهرهای دوردست این است که همه امکانات در تهران متمرکز شده در حالیکه بسیاری از خدمات مورد نیاز به واسطه دانشگاه های علوم پزشکی و با کیفیت مورد انتظار در استانها ارائه می شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه دشمنان نظام در بیش از چهار دهه گذشته، لحظه ای خصومت با ایران را رها نکرده اند، گفت: از اوایل انقلاب، دشمنان با روش های مختلف از جمله بر پا کردن غائله کردستان و جنگ تحمیلی در پی ضربه زدن به ایران بوده اند؛ در ۸ سال دفاع مقدس، رزمندگان بسیاری شهید شدند و صدمات زیادی به کشور وارد شد. در سالهای اخیر هم برای مقابله با جمهوری اسلامی، تحریم های ناجوانمردانه را اعمال و فشارهای اقتصادی بسیاری به کشور وارد آوردند، اما مردم قهرمانانه ایستادگی کردند.
دکتر عین اللهی گفت: اخیرا پوتین خطاب به مردم روسیه گفته بود که ملت ایران الگوی ایستادگی در مقابل تحریم ها هستند. دلیل این جایگاه و این کارکرد الگویی، بزرگترین مولفه جمهوری اسلامی ایران، یعنی مردم است که با دست خالی هشت سال در دفاع مقدس، ایستادند و همچنان تا امروز در جنگ اقتصادی و در برابر مشکلات ناشی از آن ، مقاومت میورزند.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به رشد علمی کشور در شرایط تحریم های ناجوانمردانه، یادآور شد: دانشمندان ایرانی امروز در دنیا می درخشند و قوی ترین قدرت پزشکی منطقه از آن ایران است؛ هیچ ایرانی برای درمان به خارج از کشور اعزام نمی شود، اما مردم سایر کشورها برای درمان به ایران می آیند. در همه گیری کرونا تا وقتی منتظر کمک دشمنان بودیم، مشکلات و مرگ و میرهای زیادی داشتیم، اما امروز که به همت دانشمندان ایرانی، ۶ مرکز ساخت واکسن در ایران فعال است؛ از این گونه تهدیدات نمی هراسیم ؛ چراکه زیرساخت های مورد نیاز برای پیشگیری و مقابله با آن در کشور ایجاد شده است.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه امروز پیشرفته ترین بایوراکتورها و دستگاه ها و تجهیزات تولید واکسن را در کشور داریم، گفت: با این که برخی افراد، آمریکا و اروپا را پیشرفته می انگارند، اما میزان مرگ و میر بیماران کووید۱۹ در این کشورها چندین برابر ایران است؛ به طوری که دیروز آماری حدود ۵۴۰ جانباخته کرونا در آمریکا به ثبت رسید.
همچنین حدود ۷۶ درصد از جمعیت ایران واکسینه شده اند، درحالی که این آمار در آمریکا حدود ۶۰ درصد است و این همه گواهی روشن بر قدرت ملت بزرگ ایران در مدیریت کرونا به رغم تمامی مشکلات، تحریم ها و فشارهاست.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور و اعضای دولت، گفت: این سفرها نشان از عزم جدی برای آشنایی و حل مشکلات دارد و درحالی که دولت سیزدهم همانند برخی دولت ها می توانست از خارج از میدان و از پشت میز و مانیتور مدیریت کند، اما حضور رئیس جمهور و وزرا در استانها، حاکی از عزم جدی دولت برای حل مشکلات است.
وزیر بهداشت اظهار داشت: در شرایط کنونی باید همانند دوران دفاع مقدس، در حوزه های تولید، صنعت، کشاورزی و خدمت رسانی به مردم ایثار کنیم؛ زیرا کاری که یک صنعتگر، کشاورز یا دامدار در جنگ پنهان اقتصادی انجام می دهد، مصداق جهاد فی سبیل الله است و اگر مردم و دولت در کنار یکدیگر باشند، زحمات یکایک ما در موفقیت کشور به بار خواهد نشست.
دکتر عین اللهی در حاشیه این مراسم همچنین به لزوم تقویت مراکز و خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان درگزین اشاره و با اشاره به بازدید خود از بیمارستان در حال ساخت رزن خاطرنشان کرد: بیمارستان در حال ساخت رزن نیاز به توسعه امکانات و تقویت بیشتر دارد.