به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، غلامرضا کافی، در مورد نقاط ضعف و قوت و همچنین راهکار و پیشنهادهایی در باره جایزه کتاب سال، پس از گپ و گفت های فراوان، بر این باور است که رویداد مورد اشاره باید حوزه های متعدد را شامل شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اقدام ها در حوزه کتاب و کتابخوانی، مخصوصا از جهت بَرَند سازی و اطمینان بخشی به مخاطبان حرفه ای کتاب از حیث کیفیت آثار، بی گمان جایزه کتاب می باشد، افزود: این امری است که اگرچه دو نوبت در فارس و شیراز روی نموده، ولی بسیار دیر سامان یافته است.
دانشیار، زبان وادبیات فارسی، دانشگاه شیراز ادامه داد: به هر روی این اقدام شایسته را ارج می نهیم و امیدواریم که پایا و پویا ادامه داشته باشد.
کافی که دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز را دارد، می گوید: در پیوند با این اقدام شایسته، تقاضا این است که حوزه های متعدد را شامل شود. فراخوان با مجال خوب و اطلاع رسانی گسترده صورت گیرد. فرایند داوری ها بسیار شفاف، زمان مند و با برنامه انجام شود.
این شاعر، نویسنده، وپژوهشگر، اظهار داشت: حق این است که باید در این راه به گونه ای عمل شود که نَفس جایزه کتاب، برای منتخبان نهایی، خود تبلیغ و برندساز باشد تا با اعتبار جایزه و مقام آوری، فروش آن اثر و معرفی آن اثر رقم بخورد و این نکته، البته از ارزش مالی و ریالی جایزه کتاب سال نیز بسیار فراتر است.
عضو هیات علمی گروه زبان وادبیات فارسی دانشگاه شیراز، در پایان خاطر نشان کرد: با این همه، به عنوان یک علاقه مند به کتاب و برنده دوره اول این جایزه، به سهم خود از مجریان و دست اندرکاران جایزه کتاب سال برای تدارک و برگزاری این رویداد فرهنگی سپاسگزاری می کنم.