به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، فرید (جواد) گرانمایه خلاری کارگردان این فیلم درباره ی مضمون این اثر گفت: فیلم با محوریت یادآوری و زمان است.
عکاس در لحظه شخص مقابل دوربینش را می کشد تا به وسیله تنها دست آورد بشر او را جاودان کند و هر لحظه که اراده کرد به آن زمان سفر کرده و طلسم زمان را بشکند. اختراع زمان و غیرقابل کنترل بودن آن، بشر را فرسوده می کند، گویی خودت را در قفسی فولادین بی کلید زندانی کرده باشی.
وی ادامه داد: پس از حدود ۱۸ سال تلاش در عرصه ی فعالیت های هنری و تحصیل در رشته هایی نظیرِ عکاسیِ مدو پوشاک ، کارگردانی سینما و در مقطع ارشد بازیگری، همچنان بدونه حمایت برای تولید با موانع متعدد روبرو هستم و تا به امروز دلیل این همه بی مهری ها به هنر و هنرمند را متوجه نشده ام.
گرانمایه درباره شکل گیری ایده این اثر گفت: ایده ساخت این فیلم از سالها پیش در ذهنم بود و با خواندن یک داستان از خانم آزاده سلیمی تبدیل به فیلمنامه شد که در نهایت روندِ تکمیل فیلمنامه و ایده پردازی تا آخرین روز های تدوین هم ادامه پیدا کرد.
در کل زمان چیزی هست که ذهن من و خیلی های دیگه را معطوف خودش کرده. من جز کسانی هستم که منتظر کارهای جدید کریستوفر نولان هستم، به دلیل نوع کارگردانی و دغدغه ی مشترک. علم مشترک سینما، شاید همین هست که می گویند سینما، زبان مشترک دنیاست.
این فیلمساز شیرازی ادامه داد: با توجه به اینکه متاسفانه در سینمای استانها عوامل تخصصی (بجز عوامل اصلی، نویسنده، تصویربردار، تدوین و ..) کمتر به چشم میخورد، ساخت این قبیل فیلمها با مشکلات و سختی هایی روبرو بوده و هست.
این فیلم با بازی شقایق دلشاد و امید رهبر بازیگران سینما و تئاتر و بازیگر خردسال امیرمحمد رضایی وسعید نظری و همکاری آموزشگاه سینمایی خورشید و در شرکت سینمایی هما فیلم پارس مراحل تولید و پس تولید را در شهر شیراز پایتخت تاریخی و فرهنگی ایران پشت سر گذاشت و آماده حضور در جشنواره های بین المللی می باشد.
همزمان فیلم مستند داستانی غارنشین های عصر جدید را در دست تدوین دارم که با محوریت مشکلات فیلمسازی و خانواده می باشد.
البته چند سالی است مستندی خود بیانگر را در حال طراحی دارم و به امید حق به زودی به مرحله تولید خواهد رسید.
خالق فیلمهای کوتاه سایه، دایره قسمت، ۲۱، فرشته ی شب و سریال سایهها در ادامه افزود: این فیلم بدون هیچ گونه دیالوگی، یادآور فیلمهای صامت می باشد. اما تنها در ابتدا و پایان فیلم صدای بازیگر بصورت نریشن آمده است: «خاطره ها که میان، زمان از بین میره، در یک لحظه خاطرات چندین سالهات مرور میشن و تو هنوز توی همون لحظه هستی!
نکته قابل توجه فیلم موسیقی و صدای فیلم است که از هیچگونه ساز یا صدای ساختگی استفاده نشده، فقط بخشی صدای محیط هست و مابقی صداها و موسیقی همه صدا های کیهانی می باشد، برای اولین بار است که کل صداهای یک فیلم خالق حقیقی و واقعیش خالقِ این عالم است .
سایر عوامل این فیلم که با مجوز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و زیر نظر مؤسسه همافیلم پارس تولید شده است،عبارت اند از:
تهیه کننده و بازنویسی فیلمنامه: جواد(فرید) گرانمایه خلاری
دستیار کارگردان: محسن خلیفه/مازیار ایرجی
تصویربردار: مسعود احمدی
عکاس: فاطمه مسلمی نژاد
صدا بردار: مهدی سپندارا
طراح لباس: شقایق دلشاد
طراح صحنه: سعید نظری
طراح پوستر: آیلین کریمی
مدیر پروژه: مازیار ایرجی
مدیر روابط عمومی: محمد ناصریراد
طراح گریم: فرشاد تندنویس
مشاور روانشناسی: سید مهدی حسینی
مدیران تولید و هماهنگی: سعید خرم دل/سید علی حسینی، احمد خورشیدی دیگرعوامل ساخت هستند.