وی با تاکید بر اینکه پژوهش های علمی و کاربردی میتواند حرکت توسعه استان را سرعت بخشد، افزود: حمایت از نهادهای انقلابی همچون جهاد دانشگاهی یک سرمایه گذاری است و بر همین اساس باید حمایت های بیشتری از این نهاد صورت گیرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان در روند رشد و توسعه نقش بسزایی دارند، یادآور شد: جهاد دانشگاهی با اتکا به توانایی و ظرفیت های که دارد، در تشکیل شرکت های دانش بنیان می تواند بسیار موثر باشد.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان هم با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی علمی دانش بنیان است، گفت: این نهاد بعنوان یک نهاد دانش بنیان، حلقه واسطه بین دانشگاه و بخش های مختلف جامعه است و فعالیتهای جهاد دانشگاهی ایجاد بستری برای اشتغال و کار آفرینی دانش بنیان است که در این راستا ارائه مشاوره های تخصصی و آموزش های لازم در جهت اشتغال زایی از اهداف مهم این مجموعه است.
اکبر اسدی یادآور شد: جهاد دانشگاهی در حوزەهای مختلفی از جمله پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی منشا فعالیت های ارزشمندی در سطح کشور و استان است.
وی با تاکید بر اینکە جهاد دانشگاهی با کمترینها، بهترینها را بە وجود آوردە زیرا که این مجموعه هم دارای تخصص و هم تعهد است، افزود: در استان کردستان ۲ مرکز نوآوری و شکوفایی وجود دارد کە یکی از این مراکز در سنندج و دیگری در بیجار قرار دارد.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان اضافه کرد: با توجه به ظرفیت های مرز، جهاد دانشگاهی می تواند مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری را با هدف ارائه خدمات در این حوزه به هم استانی ها و کشور عراق ارائه نماید.
اسدی با اشاره به اینکه حمایت از جهاد دانشگاهی یک سرمایه گذاری است، یادآور شد: این نهاد با توجه به توانایی و ظرفیت های که دارد، در صورت حمایت می تواند منشا خدمات علمی ارزشمندی در استان باشد.
نام جهاد دانشگاهی اولینبار در تابستان سال ۱۳۵۹ و در پی تعطیلی دانشگاهها بر اثر وقوع حرکت انقلاب فرهنگی و با الهام از نام جهاد سازندگی (که هدف اصلی خود را سازندگی مناطق محروم قرار داده بود) با هدف بـازسـازی و بهبـود فضـای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها مطرح شد. ستاد انقلاب فرهنگی، ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۹ بر مبنای مصوبه خود، شورای عالی جهاد دانشگاهی را تاسیس کرد.