به گزارش خبرنگاران گروه علم و فناوری گزارش خبر، سید محمدهادی امیری اظهار داشت: توسعه و تحول های چشمگیری در ادارات، شهرستان ها و دورافتاده ترین روستاهای استان در بحث خدمات رسانی زیرساخت های ارتباطی در مدت یک سال گذشته انجام گرفته است.
وی افزود: مناطق و روستاهای مختلفی در استان که شاید پیش از این توسعه فیبر نوری را دشوار می دیدند اما اکنون از این خدمات بهره مند شده اند.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مناطقی همچون یاسوج به کاکان، یاسوج به سی سخت، دهدشت تا قلعه دختر، یاسوج تا تنگاری، توسعه مرکز لیک به بهمئی و چندین نقطه دیگر در این مدت یکساله از پوشش فیبر نوری بهره مند شده اند و جزو اقدامات شاخص مخابرات استان بوده است.
امیری ابراز داشت: فیبر نوری در مناطق شهری استان ۴۳۰ کیلومتر، ۹۰۰ کیلومتر بین شهری و ۶۰۰ کیلومتر روستایی توسعه یافته است و ۶۸ مرکز روستایی و ۲۱ مرکز شهری در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: ۱۶۰ هزار تلفن نصب شده در کهگیلویه و بویراحمد کار خدمت رسانی به مردم استان را انجام می دهد و ۳۷۷ سایت تلفن همراه در محدوده استان است که کار پوشش ارتباطی را انجام می دهند.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مجموع مشترکین تلفن همراه در استان یک میلیون و ۵۰۰ هزار شماره به مردم استان واگذار شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به جد پیگیر تقویت زیرساخت های مخابراتی است
امیری به پیگیرهای مجدانه استاندار کهگیلویه و بویراحمد و کمک به رفع موانع موجود مخابرات استان اشاره کرد و اظهار داشت : پیگیری های ایشان از استان تا وزارتخانه سبب شده که تسهیلات خوبی برای تقویت زیرساخت های مخابراتی استان از سوی دولت و وزارتخانه در نظر گرفته شود.
مدیرعامل مخابرات استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: حضور این روزهای استاندار در نقاط دور افتاده استان و تاکیدشان بر خدمات رسانی در حوزه های مختلف از جمله تسهیل در برخورداری بهتر و کیفی تر ساکنان این مناطق از خدمات مخابراتی و اینترنت پر سرعت موجب دلگرمی این مجموعه و کارکنان خدوم شده است .
۹۸ درصد روستاهای کهگیلویه و بویراحمد از پوشش مخابراتی برخوردارند
امیری گفت: کهگیلویه و بویراحمد دارای یکهزار و ۶۷۶ روستای دارای سکنه است که حدود ۷۰۰ روستای آن بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد.
وی افزود: علاوه بر گسترش خدمات مخابراتی در روستاها و مناطق دورافتاده استان، هم اکنون ۹۸ درصد روستاهای استان ( بالای ۲۰ خانوار) از پوشش ارتباطی برخوردارند و مابقی نیز به زودی بهره مند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: هم اینک دورافتاده ترین روستاهای کهگیلویه و بویراحمد از بن بست ارتباطی خارج شدنده اند و خدمات همچنان ادامه دارد.
امیری تصریح کرد: دولت بنا دارد تا پایان سال جاری تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از خدمات ارتباطی نوین بهره مند شوند.
شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد چندین سال افزایش تعرفه نداشته است
امیری بیان کرد: بیش از ۱۸ سال است که تعرفه های شرکت مخابرات ایران افزایشی نداشته و با توجه به افزایش حامل های انرژی، هزینه های کار و کارگر، افزایش حقوق پرسنل مخابراتی نیاز است این تعرفه ها افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد افزود: می طلبد نخبگان جامعه به فکر این صنعت باشند و استاندار و نمایندگان مردم برای این موضوع چاره اندیشی کنند.
وی تاکید کرد: شرکت مخابرات نیاز به همراهی و حمایت دولت دارد و همکاری و پیگیری های نمایندگان مجلس در این باره دلگرم کننده است.
شرکت مخابرات برای خدمات دهی آمادگی کامل دارد
امیری ابراز داشت: شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد آمادگی کامل برای افزایش پهنای باند در تمامی نهاد های دولتی، خصوصی و برای کسبه دارد و به هر میزان که نیاز داشته باشند همکاری لازم صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این افزایش پهنای باند در هر نقطه ای از استان در شهرک های صنعتی، ادارات کل و موارد دیگر اجرایی خواهد شد.
وی عنوان کرد: توسعه فیبر نوری در ساختمان های مسکونی نیز عملیاتی می شود و در صورت نیاز مشترکان می توانند به این شرکت مراجعه و درخواست دهند.
سفر رییس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد برای حوزه مخابرات پر خیر و برکت بود
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد گفت: سفر سال گذشته رییس جمهور به استان برای حوزه مخابرات پر خیر و برکت بود و برنامه توسعه فیبر نوری در دستور کار جدی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در زمینه توسعه زیرساخت های ارتباطی کارهای خوبی در استان انجام خواهد گرفت و تمام مناطق استان از بن بست خارج می شوند.
امیری ابراز داشت: اعتبارات خوبی برای توسعه این زیرساخت ها هم در سفر رییس جمهور مصوب شده است.