به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، محمدهادی ایمانیه امروز در آیین بهرهبرداری از بیمارستان سیدالشهدا شهرستان جهرم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع وطن، مدافع امنیت و مدافع سلامت، گفت: موفقیتهای امروز مان را مدیون خون شهدایی هستیم که جانشان را فدای امنیت و آرامش ما کردند.
وی در ادامه ضمن قدردانی از زحمات وزیر راه و شهرسازی، اظهار داشت: اگر زحمات و تلاشهای مهندس قاسمی برای کسب ارز و ورود تجهیزات پزشکی، زمانی که در وزارت نفت بودند، نبود آن هم در اوج تحریمها و فشارها، امروز هزاران نفر در این کشور بخاطر نبود دارو و تجهیزات پزشکی از بین میرفتند.
مقام عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه امروز هم شاهد تلاشهای ایشان در حوزه سازندگی هستیم، افزود: یکی از زیرساختهای مهم به خصوص برای رفاه مردم بحث مسکن است و ایشان امروز کاری جهادی را شروع کردند که امیدواریم با همراهی فارس از این فرصت بزرگ استفاده شود تا بتوانیم مطابق با نیاز مردم از این نهضت مردم را صاحب خانه کنیم.
استاندار فارس با اشاره به اهمیت زیرساختها در حوزه راه اظهار داشت: استان پهناور فارس که از جنوب تا شمال حدود هزار کیلومتر است تا به حال بودجههایش کمتر یا مساوی استانهایی بوده که وسعتشان یک سوم یا یک چهارم استان فارس است؛ در حالی که بحث راه و راه آهن عمدتا به مساحت برمیگردد نه جمعیت؛ لذا خواهش ما این است که جلسه ای با مدیران وزارت راه و شهرسازی داشته باشیم و مسائل زیرساختی مربوط به راه و مسکن را حل کنیم.
دکتر ایمانیه در ادامه سخنانش با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنیبر آغاز نهضت تبیین از سوی مدیران گفت: سه چهار سال قبل جلسهای گذاشتیم و افرادی که طی ۷۰ سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی درس خوانده بودند را از سراسر دنیا جمع کردیم در باغ عفیف آباد، برنامهای به عنوان هفتادمین سال افتتاح دانشگاه علوم پزشکی شیراز تدارک دیدیم.
وی افزود: در آنجا به نظرم رسید با توجه به اینکه بسیاری از این افراد در آمریکا، کانادا و اروپا بودند، ظرفیتهای فارس را بیان کنیم، بنیانگذار پیوند کبد را که آوردیم، حیرت زده بود که آنچه درباره ایران به ما گفته بودند کجا و وضعیتی که شاهد هستیم، کجا؟!
وضعیت سلامت امروز با سال ۵۶ قابل مقایسه نیست
نماینده عالی دولت در فارس ادامه داد: مقایسه ای که بین وضعیت سلامت فعلی استان فارس نسبت به سال ۱۳۵۶ مقایسه شد، بسیار قابل توجه بود تا جایی که دکتر خدادوست، چشمپزشک مشهور ما در سطح دنیا گفتند "گاهی در محافل مختلف در دنیا سختم بود بگویم من فارسی و ایرانی هستم ولی با این گزارشی که امروز دادید افتخار میکنم بگویم ایرانی هستم" لذا تلاشهایی که در این ۴۳ سال برای سلامت مردم اتفاق افتاده تلاشهای بی نظیری است.
دکتر ایمانیه یادآور شد: تمام بیمارستانهای استان فارس بجز دو سه بیمارستان قدیمی شیراز، همه پس از انقلاب ساخته شدهاند و این ادعای بزرگی است.
وی با اشاره به اینکه در حوزههای مختلف از جمله حوزه سلامت، تفاوتهای صد برابری را شاهد هستیم، گفت: در برخی حوزه ها مثل تعداد تختهای سی سی یو، تعداد تختهای آیی سی یو، تعداد پزشکان، متخصصان، داروخانهها، ازمایشگاهها، رادیولوژیها، دانشجویان و خدماتی که صورت میگیرد تفاوتها و پیشرفتهای بسیاری صورت گرفته است؛ چرا که آن زمان تعدادی پزشک عمومی آن هم عمدتا بنگلادشی، هندی و فیلیپینی فعالیت میکردند؛ ولی امروز شرایط چگونه است؟ امروز باید این زحمات را قدر بدانیم که علی رغم تمام جنگ ها و تحریم ها و فشارهایی که برای کشور ایجاد کردند چه اتفاقات بزرگی افتاده است.
فارس، پیشتاز حرکتهای انقلابی
وی در ادامه افزود: قبل از انقلاب در ۱۲ شهر حکومت نظامی اعلام شد که یکی از آن شهرها جهرم بود و فارس پیشتاز حرکتهای انقلابی و دفاع مقدس به شمار میرود.
دکتر ایمانیه در ادامه به چند نکته در بحث راههای استان اشاره کرد و خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: در بزرگراه شیراز، جهرم، لار، بندرعباس، چند قطعه باقی مانده که نیاز است با دستور جنابعالی تکمیل شود.
وی افزود: راه آهن شیراز، جهرم، لار، بندر عباس نیز میتواند کار استراتژیک خوبی برای کشور محسوب شود، در کنار آن شیراز، بوشهر عسلویه هم در حال پیشرفت خوبی است.
استاندار فارس در حوزه ارائه خدمات سلامت نیز عنوان کرد: ارائه خدمات سلامت با امکانات این بیمارستان و بیمارستانهای شهید مطهری و پیمانیه می تواند جهرم را بهعنوان قطب درمان جنوب استان معرفی کند.
وی افزود: در این صورت است که می توان از تعداد بیمارانی که به شیراز مراجعه میکنند جلوگیری شود و کمک کننده به ارائه خدمات باشد.
او رسیدگی به وضعیت نخلستانها و مرکبات را نیز مهم خواند و گفت: از طریق صنایع تبدیلی و با توجه به بهبود وضعیت فرودگاه جهرم امکان صادرات به راحتی فراهم است که کمک فوقالعادهای به بحث اشتغال میکند.
استاندار فارس، بحث صنایع تولید مصالح ساختمانی را در کنار ساخت مسکن اتفاق خوب دیگری عنوان کرد که عواید زیادی نصیب کشور خواهد کرد.
وی در اینباره گفت: مهندسین رشتههای مختلف(مرتبط با ساختمان و صنایع) حقشان است که برگردند و دانشکده مهندسی را رونق بخشند و این اتفاق در صورتی رخ میدهد که جایگاهشان حفط شود لذا با نهضت کارخانههای تولید مصالح ساختمانی هم اشتغال ایجاد خواهیم کرد و هم زمینه صادرات فراهممیشود و ساخت مسکن نیز پیشرفت خواهد کرد که این امور باعث ایجاد انگیزه خوبی برای مهندسین و رشته های مختلف خواهد شد؛ چنانچه در حوزه سلامت نیز با راهاندازی پزشک خانواده این اتفاق رخ داد.
دکتر ایمانیه عنوان کرد: آن روزی که بحث پزشک خانواده را شروع کردیم در عرصه پزشکی انگیزه خیلی خوب برای دانشجویان پزشکی ایجاد شد که با اتمام دوره عمومی مشغول به کار شده و حتما قرار نیست تخصص یا فوق تخصص بگیرند؛ لذا در حوزه صنایع نیز این اتفاق شدنی است.