به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، جلسه شورای مرکزی خانه ایثارگران استان تهران با حضور اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران، حجت الاسلام و المسلمین یوسف اصغری مدیر هماهنگی نواحی مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام متوسل نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری و تمامی اعضای شورای مرکزی خانه ایثارگران استان تهران در "فرهنگسرای ولا"در شهرری برگزار شد.
اکبر حیدریان در این جلسه به ارائه گزارش فعالیت خانه ایثارگران استان تهران از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا و فعال نمودن قرارگاه بهداشت خانه ایثارگران با ۳ گردان و حضور فعال ایثارگران در این دوران پرداخت.
اکبر حیدریان در خصوص عملکرد دولت سیزدهم از آغاز فعالیتش اشاره نمودند: حمایت از دولت سیزدهم و آگاه سازی آحاد مردم در مجموع فعالیت های هدفمند و برنامه ریزی شده دولت نیاز کنونی جامعه است و به منظور جلوگیری از تخریب دولت مردمی بعنوان یک وظیفه ملی یاد نمود و اعلام امیدواری کرد که تا شش ماه آینده اصلاح ساختار اقتصادی در کشور به نقطه مورد انتظار مردم خواهد رسید.
وی افزود: در خصوص فعالیتهای خانه ایثارگران استان تهران در بحث وضعیت معیشتی درمانی و رفاهی ایثارگران به عنوان بازوی اجرایی بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیروهای مسلح اعلام داشت: در این مدت اقدامات مناسبی در خصوص پیگیری تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و رزمندگان مشمول قانون برنامه ششم توسعه قانون جامعه ایثارگری انجام شده است و روند آن در وزارتخانه ها، سازمان ها و ادارات مشمول اجرای این قانون در کشور خوشبختانه به سرعت در حال اجرا است.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین یوسف اصغری با توجه به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان نقشه راه نظام جمهوری اسلامی ایران در چهل سال دوم آن بیان نمود: یکی از مهمترین موضوعات در بیانیه گام دوم موضوع شناخت دشمن و بحث دشمن شناسی و راهکارها و برنامه های مقابله با آن در سطح جامعه اشاره نمودند.
وی افزود: دشمن انسان در گام اول دشمن درون و در گام دوم دشمن بیرون خود را می بایست بشناسند و تا این شناخت صحیح را نداشته باشیم قطعاً در پذیرش مسئولیت ها در کشور باعث ایجاد مشکلات عدیدهای خواهند بود و غلبه به دشمن بیرون بعد از غلبه بر دشمن درون ممکن پذیر خواهد بود و باید مطلع بود که حسادت، طمع، غرور و دیگر صفات غیر اخلاقی مانع از پیروزی هر فرد بر دشمن درون و بیرون خود خواهد شد.
وی با طرح بیانی از فرمایشات مقام معظم رهبری بیان نمود: وصیت شهید علی چیت سازیان آمده است "که اگر می خواهید از سیم خاردار دشمن عبور کنید باید از سیم خاردار نفس عبور کنید."
همچنین حجت الاسلام والمسلمین یوسف اصغری در بخش داشتن الگو در مقوله دشمنشناسی بیان نمود: دخت گرانقدر پیامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان الگوی ولایت مدار و همراه امام زمان خود الگو بی بدیل در امر دشمن شناسی هستند.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین متوسل نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی(ره) شهرری در مقوله معنویت و اخلاق در بیانیه گام دوم انقلاب افزود: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزش های معنوی از قبیل: اخلاص، ایثار، توکل، ایمان در خود و در جامعه تعریف شده است، و اخلاق به معنی رعایت فضیلت هایی چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتمادبه نفس و دیگر خلقیّات نیکو است.
وی بیان نمود: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، معنویّت و اخلاق، باید جهت دهنده همه حرکت ها و فعّالیت های فردی و اجتماعی باشد. لذا این سرفصل مهم پیشرفت باید از طرق ذیل مورد توجه قرارگیرد: برجسته سازی ارزش های معنوی، رعایت فضیلت های اخلاقی، جهت دهنده بودن معنویت و اخلاق در همه امور، عامل بودن حکومت به رفتارهای اخلاقی و معنوی و ترویج آن.
در ادامه مجتبی شاه آبادی عضو شورای مرکزی خانه ایثارگران استان تهران به اهمیت جوانگرایی در بیانیه گام دوم انقلاب و بینش مقام معظم رهبری در این خصوص اشاره نمود و افزود: بحث اعتماد به جوانان و رویکرد جوانگرایی در پذیرش مسئولیت ها به عنوان نیروهای انقلابی و جهادی را فوقالعاده ارزشمند ارزیابی نمود و مطرح کرد در این امر دولت محترم سیزدهم به حق توانسته پیشرو باشد.
در پایان این جلسه احمد باقری عضو دیگر شورای مرکزی خانه ایثارگران استان تهران در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه به خصوص قشر جوان به عنوان نسل سوم انقلاب اسلامی ایران مطرح نمود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نهتنها یک وظیفه دینی است بلکه با امنیت کشور گره خورده است و آشنایی نسل سوم انقلاب با ارزش های به جا مانده از شهدا، جانبازان و آزادگان می تواند در این امر یک تکلیف ملی و معنوی برای عموم متولیان و مسئولان کشوری تلقی کرد.
احمد باقری افزود: از ساخت محتوای هدفمند و معنادار در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از اقدامات مهم خانه ایثارگران استان تهران می توان برشمرد.
وی در خصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب به مقوله مدیریت جهادی به عنوان یک امر ملی یاد کرد و نسبت به بررسی پارامترهای تفاوت مدیریت جهادی و مدیریت سازمانی پرداخت.