خداحافظ علی‌عسگری!

اتاق ریاست جام جم چهره عوض می‌کند؟ اردیبهشت سال ۹۵ بود که مقام معظم رهبری در حکمی عبدالعلی علی‏‌عسگری را به ریاست سازمان صداوسیما منصوب کردند. این تغییر در پی استعفای محمد سرافراز رخ داده بود. آن روزها مخالفت‌های درون‌‌سازمانی به عنوان دلیل استعفای سرافراز مطرح می‏شد و جنجال‌های یک کانال تلگرامی درباره شهرزاد میرقلی‌‏خان به حواشی دامن زده بود. پس از انتشار کتاب خاطرات سرافراز، دلایل تازه‏ای برای استعفا مطرح شد. علی‌عسگری از مدیران کهنه‌کار تلویزیون بود که البته بیشتر سمت‏‌های آموزشی مثل ریاست دانشگاه صداوسیما و فنی مثل معاونت توسعه و فناوری رسانه در کارنامه‌ اش به چشم می‏خورد اما به یک‌باره به ریاست سازمان صداوسیما رسید و به اذعان بسیاری از کارشناسان و صاحب‌نظران عملکرد قابل‌قبولی نداشته است. در صورت تغییر علی عسگری باید منتظر انتشار کتاب خاطرات او بود تا شاید به بسیاری از ابهامات پاسخ داده شود.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر خداحافظ علی‌عسگری!

به گزارش خبرنگاران جامعه گزارش خبر، این روزها گمانه‌زنی‌ها درباره تغییر ریاست سازمان صداوسیما زیاد است و افراد مختلفی به عنوان جانشین علی‌عسگری معرفی می‌شوند. با توجه به عملکرد صداوسیما و انتقاداتی که وجود داشته، بارها شایعه کنار رفتن علی‌عسگری از صداوسیما مطرح شده است.

به عنوان نمونه سال 96 برخی با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری خداحافظی علی عسگری با صداوسیما را جدی دانستند. سال 98 هم این شایعه قوت گرفت؛ چنانکه برخی با انتفاد از عملکرد علی‌عسگری که نمونه بارز آن حذف فردوسی‌پور یا رشیدپور و دیگر چهره‌های محبوب بود، اینگونه عنوان کردند که علی‌عسگری به‌زودی از صداوسیما خداحافظی کرده و به ستاد اجرایی فرمان امام می‌رود.

فرید مدرسی، فعال توئیتری در آن زمان نوشت: «آنچنان ریاست را در صداوسیما بی‌تاثیر کردند تا خود در جلسات عالی به صراحت بگوید که به حرفم گوش نمی‌دهند؛ من گفتم، کاری دیگر کردند! حالا به بهانه نامدیریتی که خود آفریده بودند، می‌خواهند تغییرش دهند،؛ آیا معاونت سیاسی می‌گذارد». سال 98 هم علی عسگری تغییر نکرد تا در سال 99 باز هم بر لزوم خروج او از جام جم تاکید شود.

در این سال سايت فارس من وابسته به خبرگزاري فارس در نامه‌اي به مقام معظم رهبري آورده است: «از جنابعالي تقاضا داريم بعد از پايان رياست جناب علي عسگري، جناب دکتر علي‌اصغر پورمحمدي را به‌سمت رياست سازمان صداوسيما منصوب کنيد. دکتر پورمحمدي داراي سابقه درخشان مديريت در سازمان صداوسيما و داراي روابط خوب با اصحاب هنر و ورزش هستند و بسيار خواهان پيشرفت تلويزيون در اين دنياي رقابت هستند.»

به هر حال صندلی علی عسگری هر سال لغزان‌تر از سال گذشته بود تا جایی که دیگر امیدی به بقای او در صداوسیما نیست. این ادعا با استناد به اظهارات مدیرکل روابط عمومی صداوسیما قوت بیشتری پیدا می‌کند. ‌مهر سال 99 بود که محمدحسین رنجبران گفت: «عبدالعلی علی‌عسکری رئیس صداوسیما تا بعد از انتخابات ۱۴۰۰ در سازمان باقی می‌ماند.»

اکنون انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شده و با استناد به گفته مدیرکل روابط عمومی صداوسیما می‌توان اذعان داشت زمان برای بقای علی‌عسگری محدود است. به نظر می‌رسد علی‌عسگری دیگر مولفه‌های ماندن در اتاق ریاست صداوسیما را نداشته باشد و حواشی ایجاد شده از سوی سازمان تحت‌مدیریت او اجازه تعامل با نهادهای دیگر را نخواهد داد و از سوی دیگر اقشار زیادی از جامعه اعتماد لازم را به صداوسیما ندارند و از جهت‌گیری‌های یک‌طرفه رسانه‌ای که قرار است ملی باشد، گلایه‌مند هستند.

بهمن 99 بود که حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد جهان‌ بزرگی عضو هیات‌ علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی که به عنوان مهمان در این برنامه تلوزیونی حضور یافته بود، گفت: «مسئولی که در خانه نشسته‌، جایی سر نمی‌زند و وزرایش نمی‌توانند با او تماس بگیرند، این مسئوله؟» همین حاشیه‌سازی علی‌عسگری در سال گذشته که منجر به ممنوع شدن حضورش در هیات دولت شد، دلیل خوبی برای پایان دادن به حضور علی عسگری در صداوسیما است.

چه کسی رئیس جام جم می‌شود؟
اکنون این سوال جدی مطرح است که چه شخصی قرار است بر کرسی ریاست صداوسیما تکیه کند. در هر برهه که شایعه خداحافظی علی‌عسگری از صداوسیما مطرح می‌شود از افرادی به عنوان جایگزین او یاد می‌شود که از جمله آنها می‌توان به مهرداد بذرپاش، غلامعلی حدادعادل‌، علی فروغی، مرتضی میرباقری، علی دارابی، علی‌اصغر پورمحمدی،‌ رضا پورحسین و سید‌محمد حسینی اشاره کرد اما در این مقطع دو نام بیش از گذشته مطرح است؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی و محمدحسین صفارهرندی! نامه نیوز در روز گذشته نوشت: «‌رحمانی‌فضلی متولد 1338 در شیروان است.

او علاوه بر سابقه وزارت کشور، مسئولیت‌هایی چون جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی، رئیس شورای امنیت کشور، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد‌مخدر، عضویت در شورای عالی جمعیت هلال‌احمر و نماینده رئیس‌جمهور در شورای نظارت بر صداوسیما هم مشغول بوده است.

در دورانی که او به‌عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی شد، رسانه‌ها از او به‌عنوان یکی از نزدیکان علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی یاد می‌کردند. صفار‌هرندی هم اکنون یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است که از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ وزیر فرهنگ و ارشاد بوده است. او در سال ۱۳۷۲ دوره دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه و در سال ۱۳۷۳ دوره نظری مدیریت استراتژیک را به پایان رسانده است. صفار‌هرندی مدتی در روزنامه کیهان هم فعالیت می‌کرده و سپس به وزارت ارشاد رفته است.

پس پایان دوره وزارتش دوباره به سپاه بازگشته و به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه مشغول به کار شد.ه است حالا گویا با رحمانی‌فضلی صحبت‌هایی درباره تصدی ریاست‌ صداوسیما شده است و همزمان نام صفار‌هرندی هم به جدیت به گوش می‌رسد و باید دید که سمت مهم ریاست‌ صداوسیما بر عهده چه کسی قرار می‌گیرد.»

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

مجله خبری گفتمان یزد

مجله خبری گفتمان یزد

رسانه تخصصی رصد اخبار در استان یزد

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

پایگاه خبری گفتگوی خبری صنایع معدنی

گفتگوی خبری صنایع معدنی

پایگاه رسمی اخبار معادن و مواد معدنی

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پایگاه خبری نهضت ملی مسکن

پایگاه خبری نهضت ملی مسکن

رسانه تخصصی نهضت ملی مسکن

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

اشتغال‌زایی پایدار، ارزش آفرینی مواد معدنی و تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور

دانشگاه سئوی ایران

دانشگاه سئوی ایران

مشاوره، آموزش و مدیریت پروژه های سئو در ایران

پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت

پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت

شبکه اطلاع رسانی و مرجع اخبار دریا و نفت

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت اعتلا

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت اعتلای نهادهای مردمی

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

محمد تقی ناصریراد

محمد ناصریراد

فعال رسانه، مستندساز و منتقدِ سینما

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها