به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید با اشاره به گسترش پوشش خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۳۷ درصد بیمارانی که به بیمارستانها و مراکز درمانی شیراز مراجعه میکنند، هموطنانی از دیگر استانهای کشور هستند که این حجم از اعتماد مردم برای دریافت خدمات سلامت در شیراز، نشانگر توانمندی بالای اساتید مجرب این مرکز آموزش عالی و ثمربخشی تلاشهای مجموعه دانشگاه در توسعه خدمات سلامت است.
دکتر «مهرداد شریفی» افزود: با تکمیل و بهره برداری از این بیمارستان، علاوه بر رفع چالش های موجود در حوزه تخت های فعلی بیمارستان های روانپزشکی، کمیت و کیفیت خدمات درمانی روانپزشکی نیز افزایش می یابد.
او با اشاره به مساحت مطلوب این بیمارستان در حال ساخت ادامه داد: با توجه به وسعت فضاهای فیزیکی، امکان ارایه خدماتی نظیر گروه درمانی، کاردرمانی، فعالیت مراکز روزانه و درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی روانپزشکی نیز وجود دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این بازدید با تاکید بر سرعت بخشیدن در راه اندازی این مرکز درمانی با توجه به وضعیت موجود و ارائه هر چه بهتر خدمات درمانی به مراجعان، خواستار تلاش مضاعف در این راستا شد.
دکتر«سید ابوالفضل هاشمی اصل» با بررسی دقیق چالش های مطرح شده در حوزه معاونت توسعه، بر لزوم تشکیل کارگروه های تخصصی در راستای برطرف شدن برخی از چالش های موجود تاکید کرد.
از دیگر محورهای این بازدید، نشست هم اندیشی با حضور مدیران ارشد، روسای ادارات و کارشناسان معاونت های درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بود که چالش های پیش رو مطرح، پیشنهاداتی ارایه و تصمیماتی گرفته شد.
پایش عملکرد و ارائه گزارش هفتگی، پیگیری سرعت بخشیدن در انجام عملیات و تخصیص اعتبار مصوب از سازمان برنامه و بودجه و شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، پیگیری های برون سازمانی با ادارات از جمله شهرداری، سازمان راه و شهرسازی، اداره آب، برق و گاز، پیگیری اخذ و وصل انشعابات، تامین تجهیزات پزشکی موردنیاز، پیگیری مواد مربوط به صدور پروانه بهره برداری و پیگیری دیگر مجوز های مورد نیاز از جمله موارد مطرح شده در این نشست هم اندیشی بود.
این مرکز درمانی دارای 289 تخت بیمارستانی و به زیربنای 33 هزار و 750 متر مربع است که تا کنون بیش از 93 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.