به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، مهندس «هادی اکبری» با اعلام این خبر، گفت: باتوجه به ضرورت وجود دستگاه های اکسیژن ساز و کارایی آن در بخش های مختلف بیمارستان، تاکنون عمدتا از کپسول های ۴۰ لیتری و کوچک استفاده می شد که با راه اندازی این دستگاه، ظرفیت تولید اکسیژن در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) مهر، به بیش از ۲۰۰ لیتر در دقیقه می رسد.
اکبری با بیان این که این دستگاه با توان ۲۰۰ لیتر، معادل بیش از ۶۰ کپسول ۴۰ لیتری است، افزود: این دستگاه و متعلقات آن به ارزش ۲۳ میلیارد ریال، از اعتبارات، وزارت بهداشت و درمان، ستاد فرمان اجرایی امام و دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین و تحویل بیمارستان شد.
سرپرست بهداشت و درمان مهر، از تلاش و پیگیری های دکتر «موسی موسوی» نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه دانشگاه، دکتر «سالار خواجه پور» مدیر منابع فیزیکی دانشگاه و همه عزیزانی که یاری نمودند در جذب اعتبار و خرید دستگاه، قدردانی کرد.
سرپرست بیمارستان مهر نیز در این خصوص گفت: در حال حاضر میزان مصرفی اکسیژن بیمارستان به صورت میانگین روزانه ۷ کپسول ۴۰ لیتری است، که با راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز، نیاز به خرید کپسول اکسیژن رفع و اکسیژن مورد نیاز تا ۶۰ کپسول در ۲۴ ساعت توسط دستگاه تامین خواهد شد و با توجه به خلوص اکسیژن ۹۵ درصدی دستگاه، درمان و بهبودی بیماران را به نحو چشمگیری افزایش دهد و از خصوصیات این دستگاه می توان به عدم کاهش خلوص اکسیژن در مصارف پایین اشاره کرد.
به گزارش محمود صابری زاده خبرنگار شهرستان های لامرد ومهر، دکتر «پرنیان عجم» در ادامه گفت: با خرید پکیج کامل دستگاه، ضمن کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق، رفع نیاز به ساخت ساختمان و جایگاه اختصاصی جهت استقرار سیستم های اکسیژن ساز، صرفه جویی ۱۵ میلیارد ریالی، نیز در پی دارد.