به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر«عباس رضاییان زاده» در این بازدید گفت: تمام کودکان، حق بهرهمندی از تغذیه سالم و مناسب شیر مادر را دارند و با توجه به مزایا و لزوم استفاده نوزاد از شیر مادر، بانکهایی با عنوان بانک شیر مادر در سراسر جهان دایر شده تا تمام نوزادان از این تغذیه گرانبها برخوردار شوند.
او افزود: به دلایل بسیاری ممکن است که شیرخواری از شیر مادر، محروم باشد؛ برای نمونه مادری که بیماری صعبالعلاج داشته باشد، از شیردهی به نوزاد منع میشود یا مادرانی که زودتر از موعد، فرزند خود را به دنیا میآورند و یا ممکن است شیر مادران در روزهای نخست پس از تولد، به علت استرس کم شود و مادران شیردهی موفقی نداشته باشند.
معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: مادرانی که شیرخوار کمتر از یکسال دارند و شیر آنها اضافه است، پس از بررسیها و آزمایشهای تخصصی سلامتی برای اطمینان از نداشتن بیماری «HIV» ، «هپاتیت» و دیگر عفونتها، شیر اضافه را به بانک شیر مادر اهدا میکنند.
دکتر رضاییان زاده اظهار کرد: در بانک شیر، فرایندهایی از جمله پاستوریزه کردن شیر انجام میشود تا مطمئن شوند، شیر آلودگی میکروبی ندارد و در نهایت فریز و نگهداری میشود تا برای نوزادانی که نیازمند دریافت شیر هستند، استفاده شود.
این مقام مسوول در دانشگاه از مرکز درمان ناباروری واقع در بیمارستان حضرت زینب (س) نیز بازدید کرد و ضمن گفت و گو با پزشکان، پرستاران و ماماها، بر نقش موثر مراکز درمان ناباروری در تحقق جوانی جمعیت و لزوم ارتقای فعالیت های این مراکز نیز تاکید کرد.