به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت با اعلام این خبر گفت: کارشناسان معاونت غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت به منظور ارتقای شاخص های نظام سلامت اقدام به تشدید نظارت از واحدهای زیر پوشش در ساعات مختلف شبانه روز کرده اند که در همین راستا یک کارگاه تولید مواد غذایی مشکوک شناسایی شده است.
دکتر «روح اله کریمی» با اشاره به این موضوع که حفظ سلامت جامعه اولویت نخست حوزه بهداشت و درمان به شمار می رود، افزود: کارشناسان پس از بررسی های تخصصی، به دستور مراجع قضایی و همراهی نیروی انتظامی اقدام به بازرسی از کارگاه تولید مواد غذایی فاقد مجوزهای بهداشتی و منزل شخصی صاحب کارگاه کردند که مشخص شد ۵۱ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و ۸۰۰ کیلوگرم افزودنی غیر مجاز در این کارگاه تولیدی و منزل شخصی نگهداری می شود و این مواد غیرمجاز به دستور مقام قضایی توقیف شد.
معاون غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت نیز در این زمینه گفت: بازرسان واحد نظارت بر مواد غذایی بر اساس شیوه نامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به بررسی سلامت مواد غذایی تولیدی در کارخانه های سطح شهرستان می کنند و چنانچه پس از نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مشخص شود که محصول تولیدی با مجوزهای بهداشتی و استاندارهای مربوطه منطبق نیست و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد، محصول تولیدی توقیف و بر اساس قوانین و مقررات مربوطه معدوم می شود.
دکتر «جواد هوشیار» افزود: در بازدید از این واحد تولیدی مشخص شد که این واحد دارای تخلفات بهداشتی شامل تولید محصولات و مواد غذایی در شرایط غیر بهداشتی، نگهداری افزودنی مواد غذایی غیر مجاز، بکارگیری اتباع خارجی و سوء استفاده از شماره پروانه بهداشتی ساخت و برند برخی واحدهای معتبر دارای مجوزهای بهداشتی است که پرونده این شخص متخلف برای گذراندن مراحل قانونی به مراجع قضایی شهرستان ارجاع شده است.
او با تقدیر از فعالیت شبانه روزی کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه غذا و دارو با سامانه 190 رسیدگی به تخلفات بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شماره تماس 07143333318 معاونت غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت تماس بگیرند.