به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، محمد ثابت اقلیدی بابیان اینکه طبق برنامهریزیهای انجامشده متراژ غرفه استان فارس در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران نزدیک به یک هزار مترمربع است، افزود: حضور فارس در نمایشگاه امسالِ پایتخت ازنظر غرفه آرایی و همچنین تولید محتوا متفاوتتر از سالهای گذشته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس بیان کرد: میراث فارس با استراتژی اجرای طرح مثلث نور و شعار «فارس به شما خوشآمد میگوید» میزبان علاقهمندان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه گردشگری تهران خواهد بود.
ثابت اقلیدی با تأکید بر منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به مباحث گردشگری و نامگذاری شیراز بهعنوان سومین حرم اهلبیت (ع) اجرای طرح «مثلث نور» را یکی از برنامهها و ایدههای مهم برای توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی استان بهویژه شهر شیراز دانست و افزود: این مثلث بین سه شهر مذهبی مشهد، قم و شیراز به وجود میآید تا بتوانیم در جذب زائران داخلی و خارجی توفیق بیشتری داشته باشیم. دکتر ثابت اقلیدی بیان کرد: شیراز عنوان سومین حرم اهلبیت (ع) رادار است و برای میزبانی از زائران به مفهوم واقعی باید برنامهریزیها متفاوتتر و گستردهتر باشد.
او رونمایی از کمپین «مثلث نور» را یکی از برنامههای اصلی غرفه فارس در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران عنوان کرد و افزود: درواقع هدف از رونمایی این کمپین توسعه اندیشهای نوین در راستای توسعه ارتباطات و مبادلات گردشگری مذهبی سه حرم مطهر حضرت علی ابن موسیالرضا (ع)، حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) در شهرهای مشهد، قم و شیراز است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان فارس ادامه داد: هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران ۲۳ بهمنماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران گشایش مییابد و تا ۲۶ بهمنماه ادامه دارد و غرفه فارس در سالن ۳۸b این نمایشگاه واقعشده است.
ثابت اقلیدی در ادامه ضمن تقدیر از حمایتها و همکاری ارگانها و سازمانهای دولتی و خصوصی استان برای حضور متفاوت فارس در نمایشگاه گردشگری پایتخت گفت: جا دارد از حمایتهای بیشمار استاندار محترم فارس، تولیت محترم حرم مطهر شاهچراغ (ع)، شهرداری شیراز، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس، شرکت پتروشیمی شیرازو همکاری جامعه هتلداران استان فارس و مراکز و واحدهای اقامتی استان، انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس، بنیاد فارس شناسی، دانشگاه شیراز، میزهای ملی عشایر و ادبی، اتحادیه تعاونیهای صنایع دستی استان، انجمن صنفی مرمتگران، شهرداری ایزدخواست و شهرستانهای فیروز آباد و کازرون همچنین بنیاد فارسشناسی و پژوهشگاه میراث فرهنگی حضور هنرمندان صنایع دستی و فعالین حوزه گردشگری و سرمایهگذاری تقدیر و تشکر داشته باشیم.
او همچنین به حضور گروه اقوام و گروههای هنری و موسیقی آیینی و اجرای برنامههای فاخر در غرفه نمایشگاهی فارس اشاره کرد و گفت: طبق پیش بینیهای انجام شده در این نمایشگاه ورک شاپهای صنایع دستی در غرفه استان فارس اجرا میشود و هنرمندان به صورت زنده محصولات دست سازشان را تولید و ارایه خواهند کرد.