به گزارش خبرنگار علم و فناوری گزارش خبر، "کارگاه آموزشی گسترش سطح سواد خواندن و نوشتن" که با حضور دکتر احمد اکبرپور از نویسندگان و مفاخر استان فارس و شهرستان لامرد و همچنین معلمان و کادر آموزشی مدرسه شهید خسروی لامرد و با حضور جواد رستگار معاون پرورشی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان لامرد برگزار شد اظهار کرد: برای اولین بار است که با این وسعت و زیبایی کار در مدرسه حضور پیدا کرده ام و برایم خیلی جالب بود و امید است این مهم گسترش یابد.
وی گفت: این نسل از دانش آموزان، در زمینه خواندن درس و مشق نسبت به نسل گذشته عقب گرد داشته ایم که کرونا هم آن را دوچندان کرد و باید برای این خلاء تلاش کرد.
وی افزود: استفاده از موبایل و تلویزیون در بین دانش آموزان زیاد شده است و باید بستری را فراهم کرد تا دانش آموزان به خواندن کتاب های غیردرسی و نویسندگی روی آورند و این کار شما معلمان است که با سلیقه و حوصله خاصی می توانید این مهم را انجام دهید.
این استاد دانشگاه افزود: معلمان به کتاب های آموزش و پرورش تنها بسنده نکنند و کتاب های نویسندگان را در بین کلاس، ولو ده دقیقه برای دانش آموزان بخوانند و با شگردهای زیبا آنان را به خواندن کتاب تشویق کنند.
اکبرپور تصریح کرد: اگر دانش آموزان را دوست دارید که در آینده یک فرد مفید و خلاق برای جامعه باشند ادبیات به تخیل راه گشاست که می تواند ذهن را قوی کند و باید روی این مسئله مهم کار کرد.
وی بیان کرد: تمام پیشرفت های جهان حاصل تخیل است و مردمان نخستین در غار زندگی می کردند و در هر حوزه ای هر کس اولین جرقه به ذهنش خطور کند و آن را عملیاتی کند و اولین کار را همانند مبتکر (برق، هواپیما، موبایل، ماشین و...)انجام دهد او انسان خلاق است.
او افزود: باید سطح سواد خواندن و نوشتن را گشترش داداد و ادبیات قبل از هر چیز، قرار است که تخیل بچهها را گسترده کند و این ادبیات است که می تواند بستر امنی برای تجربه باشد.
وی ادامه داد: کسانی که می توانند دنیا را تکان دهند یک درصد دنیا هستند و همین یک درصد، دنیا را متحول می کنند و ۹۹ درصد دیگر مردم نیز عمله آنها می باشند و این یک واقعیت است.
وی تصریح کرد: کار شما معلمان ارزشمند است و روی آوردن دانش آموزان عزیز به خواندن و نوشتن و پیشرفت در نویسندگی اگر از بین این همه دانش آموز یک نفر هم نویسنده شود و تبهر پیدا کند خوب است.
وی با بیان اینکه تمامی فرضیات علم شیمی بر اساس تخلیات است اظهار کرد: ادبیات، رشته ای است که اگر پزشک نمونه، مهندس نمونه و یا معلم نمونه پرورش یابد احتیاج مبرم به تخیل دارد و از یک روش نو و جدید باید استفاده کند.
پیش از سخنان اکبر پور، سرکار خانم شکیب مدیر مدرسه شهید خسروی حسین آباد لامرد از استاد اکبر نویسنده کتاب، و سحر حدیقه همسر وی که مترجم و نویسنده کتاب نیز می باشند تشکر و قدردانی نمود و گفت: باید قدردان این مفاخر علمی باشیم و از فرصت بوجود آمده نهایت استفاده و بهره را برد.
وی افزود: کادر آموزشی این مدرسه در زمینه تشویق دانش آموزان به نویسندگی و خواندن کتاب های مفید در کنار دروس مدرسه ای شان تمام اهتمام خود را به کار خواهد بست و این بستر را برای این امر مهم مهیا می کند.
به گزارش صابری زاده خبرنگار لامرد، دکتر اکبرپور پیش از برگزاری این کارگاه آموزشی، کلاس قصه گویی با زبان کودکانه با تمامی دانش آموزان این مدرسه اجرا کرد که دانش آموزان از این کلاس ها لذت بردند.
گفتنی است: عمده شهرت دکتر اکبرپور، بابت نگارش داستانهای کودک و نوجوان است که برای وی جوایز متعددی از جمله کتاب سال ایران و شورای کتاب کودک را به ارمغان آورده و هم اینک عضو شورای کتاب کودک و نیز انجمن نویسندگان کودک و نوجوان است.