به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، هشتمین جلسه شورای اداری استان در سال جاری عصر امروز با حضور دکتر پیشوایی رئیس سازمان ملی بهرهوری و به ریاست دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در سالن شهید قاضی برگزار شد.
استاندار فارس در این جلسه از زحمات همه مدیران و همکاران در برگزاری سفر دوم هیئت دولت به استان تقدیر کرد و گفت: زحمات و میزبانی شایسته شما باعث سربلندی استان شد.
دکتر ایمانیه در ادامه، بهرهوری و ارتقا آن را یک ضرورت و راهکار در جهت رشد و پیشرفت کشور عنوان کرد و گفت: یکی از بهترین راههای برون رفت از مسائل فعلی و تحریم های ظالمانه دشمنان، ارتقا بهره وریست.
وی، موارد موثر در جهت ارتقا بهرهوری را متعدد عنوان کرد و گفت: اصلاح بذر در افزایش محصول بیشتر کشاورزی و باغی،اصلاح نژاد دام، نصب پنجرههای دوجداره در کاهش مصرف حامل های انرژی، استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز و درختان غیر مثمر، کاهش تجویز نسخه های پزشکی، اداره هیات امنایی اماکن گردشگری، اصلاح لوله های انتقال آب، کاهش مصرف سوخت با ساخت خودروهای کم مصرف و حتی برقی از راه های سریع و عملیاتی در ارتقای بهره وری است.
استاندار فارس در ادامه از توافق صورت گرفته برای برقی شدن تاکسی های شهر شیراز در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با توافق صورت گرفته مابین استانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز و با حمایت وزارت نفت توافق کردیم خودروهای تاکسی درون شهری شیراز، در مدت زمان مشخصی تماما برقی شوند؛ صرفه جویی حاصل از سوخت فسیلی در این طرح، جایگزین هزینه های انجام شده خواهد شد.
وی، برنامه پزشک خانواده را یکی از بهترین مسیرها، برای ارتقای بهره وری عنوان کرد و افزود: امکانات، تجهیزات و زیرساختهای موجود در ادارات باید با حداکثر ظرفیت و بصورت تمام وقت در چرخه استقاده قرار گیرد.
دکتر ایمانیه با تاکید براینکه بهره وری بدون نوآوری و نوآوری بدون خطر پذیری میسر نیست، تصریح کرد: خطر پذیری و نترس بودن به تحقق این مُهِم بسیار کمک خواهد کرد.
وی در ادامه خطاب به رئیس سازمان ملی بهره وری گفت: می بایست آیین نامه های مرتبط با قوانین ارتقای بهره وری هر چه سریعتر ابلاغ شود؛ قوانین مرتبط با بهره وری در تدوین قانون دیده شود. بلکه می توان یک فصل اختصاصی به موضوعات بهره وری در برنامه هفتم توسعه اختصاص داد.
نماینده عالی دولت در فارس،انگیزه را یکی از عوامل موثر در ارتقای بهره وری دانست و اذعان کرد: در صورتی که در برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه ۱۴۰۳ بخشی از صرفه جویی حاصل از بهره وری به پرسنل همان دستگاه اختصاص یابد در انگیزه نیروها برای ارتقای بهرهوری قطعا موثر است.
وی خاطرنشان ساخت: هر اقدام ارزشمندی که در هر نقطه از کشور در زمینه بهره وری انجام می شود می بایست به اطلاع سایر استان ها برسد تا از آن استفاده کنند و بصورت فراگیر عملیاتی شود.
استاندار فارس ادامه داد: جابجایی پرسنل اداری در استان، یکی از موضوعات قابل توجه در ارتقای بهره وری است اما در این زمینه اختیاراتی لازم است؛ با تدوین یک بند قانونی و به شرط حفظ شرایط پرداخت حقوق و مزایا از دستگاه مبدا شاید تحولی عظیم در این حوزه خواهیم بود که ۹۰ درصد تقاضای نیروی انسانی استان را بر طرف می کند.
در پایان این جلسه، تفاهم نامه چهارجانبه ای با موضوع ارتقای بهره وری مابین سازمان ملی بهره وری، استانداری فارس، سازمان برنامه ریزی و مدیریت استان و دانشگاه شیراز امضا شد.