به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «سید وحید حسینی» برگزاری این دوره را اقدامی موثر و ارزشمند خواند و اظهار کرد: این دوره های فرهنگی کمک می کند تا معلم بهتری باشیم.
او معلمی را شغلی ارزشمند و تاثیرگذار خواند و افزود: لازم است به نحوی عمل کنیم که دانشجویان دغدغه مندی اساتید نسبت به ارتقای سطح علمی خود را احساس کنند.
دکتر حسینی ضمن تاکید بر اهتمام جدی برای کاهش پیامدهای دوران کرونا نسبت به حوزه آموزش، دانشجویان را فرزندان و وارثان دانشگاه نامید و از اساتید خواست تا برای ارتقا و هدایت دانشجویان تلاش مضاعف داشته باشند.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس محیط آموزشی را فضایی برای ارتقای علمی اساتید و دانشجویان در کنار یکدیگر دانست و گفت: دانشجویان با پرسشگری می توانند منشاء تحولات بزرگی در محیط دانشگاهی باشند و دانشجویان حوزه سلامت در کنار این امر، در حیطه خدمت رسانی به بیماران نیز نقش خود را به خوبی ایفا می کنند.
دکتر سید وحید حسینی برگزاری این دوره فرهنگی را موجب تکامل همه جانبه، هم اندیشی، تبادل اندیشه و ارتقای تجارب اساتید دانست و تاکید کرد: معلمی نه تنها شغل، بلکه یک خصلت انسانی ویژه و سرشار از عشق است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در این برنامه ضمن قدردانی از حضور اساتید در این برنامه فرهنگی گفت: دوره فلوشیپ فرهنگی ویژه اساتید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف پرداختن به مسایل فرهنگی اجتماعی به روز و موردنیاز اساتید برگزار می شود.
دکتر «محمدحسین انباردار» با بیان اینکه این برنامه با توجه به نظرسنجی اساتید دانشگاه و پرداختن به موضوعات عمومی و موردنیاز برگزار می شود، از اساتید خواست تا محورهای پیشنهادی خود را در قالب و چارچوب فرهنگی، به مدیریت فرهنگی دانشگاه انتقال دهند.
دکتر «علی شیرازی» مدرس دوره آموزشی امروز بود و پیرامون موضوعاتی نظیر «خویشتن داری»، «کنترل خشم»، «تسلط بر شرایط» و «تواضع» مطالبی عنوان کرد.
چهاردهمین دوره فلوشیپ فرهنگی اساتید عضو هیات علمی دانشگاه با حضور هشت مدرس و امتیاز آموزشی 36 ساعته فرهنگی ویژه اساتید، از دهم مرداد سال جاری آغاز شده و تا بیست و پنجم مرداد 1402 ادامه دارد.
این برنامه صبح امروز یکشنبه، پانزدهم مرداد، در سالن رازی مجتمع فرهنگی آموزشی ولایت دانشگاه و با حضور نزدیک به 40 عضو هیات علمی دانشگاه برگزار شد.