به گزارش خبرنگاران گروه اقتصاد گزارش خبر، مرتضی شریفی به دستورکار کارگروه آرد و نان با طرح موضوع حمل و نقل آرد، نظارت بر نانوایی ها و توسعه نانوایی های آزاد پز در سطح استان اشاره کرد و افزود: توسعه نانوایی هایی که با آرد کامل پخت کنند با توجه به تاثیر فزاینده در تضمین سلامت و ارزش غذایی سرشار در اولویت قرار گرفته است.
شریفی ادامه داد: در حال حاضر ۲۰ نانوایی با نان کامل در سطح شهر شیراز در حال فعالیت هستند که تصمیم داریم این تعداد در شهر شیراز افزایش قابل توجهی پیدا کند و در شهرستان ها نیز حداقل یک نانوایی نان کامل در اختیار مردم قرار گیرد که مقرر شد فرمانداری ها اشخاصی که تمایل به تأسیس واحدهای طبخ نان کامل دارند را معرفی کنند.
وی در پایان با اشاره به اینکه پخت نان بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاکی الگو و نمونه کشوری است که با تلاش و پیگیری استاندار فارس، دانشگاه علوم پزشکی، اتحادیه نانوایان و اداره کل غله در دستور کار قرار دارد، ابراز امیدواری کرد: با پخت این نوع نان مشکل بیماران سلیاکی که از مصرف نان با آرد معمولی محروم هستند، حل شود.