به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «مهرداد شریفی» در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به راه اندازی مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه با هدف پیگیری مسایل مردم استان فارس در زمینه خدمات درمانی با شماره تماس ۱۸۱۹، پاسخگویی به یک میلیون و ۱۲۱ هزار و ۵۳۳ مورد تماس تلفنی مردم با این مرکز را نشان دهنده تعامل سازنده و اعتماد مردم به این مرکز عنوان کرد.
حضور بیش از ۶۰۰ پزشک برای ارایه خدمات درمانی در مناطق مختلف فارس طی یک سال گذشته
او برنامه ریزی برای دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت محور را از جمله تلاش های این معاونت برشمرد که بخشی از این هدف، با توزیع پزشکان در مناطق مختلف استان دنبال می شود و در این زمینه توضیح داد: طی یک سال گذشته، ۱۰۴ پزشک عمومی، ۲۹۴ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۱۴۲ دستیار طرح یک ماهه و ۱۲۰ نیروی مشارکتی با اولویت مناطق محروم، در مناطق مختلف استان فارس حضور یافته اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت های خود، از صدور ۱۴۵ پروانه بهره برداری از مراکز ارایه دهنده خدمات سلامت و ۳۱۰ مورد تمدید پروانه مراکز ارایه دهنده خدمات سلامت در فارس خبر داد.
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، محور دیگر فعالیت مجموعه درمان را در زمینه تعزیرات حکومتی عنوان کرد و گفت: طی یک سال گذشته، نزدیک به دو هزار و ۹۴۹ مورد پرونده در کمیسیون ماده ۱۱ اداره تعزیرات دانشگاه در حوزه های درمان، تعرفه، غذا، دارو و بهداشت مطرح و بررسی شده که از این تعداد، ۱۰۴ مورد به دادگاه و دو هزار و ۵۸۲ مورد به تعزیرات ارجاع و ۳۳ مرکز غیرمجاز نیز تعطیل شده است.
بازگشت بیش از ۳ میلیارد تومان مبلغ اضافه دریافت به بیماران، طی سال گذشته تا کنون
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به راه اندازی ستاد تعرفه در این معاونت، دستاورد فعالیت این ستاد طی ۹ ماهه اخیر را بازگشت حدود سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مبلغ اضافه دریافت، به بیماران، با بررسی ۹۱۵ مورد شکایت مردمی عنوان کرد.
او اعلام کرد: در حال حاضر، ۶۹ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیش از ۸ هزار و ۶۰۰ تخت فعال و نزدیک به هزار و ۲۰۰ تخت مراقبت های ویژه، به مردم خدمات درمانی تخصصی و و فوق تخصصی ارایه می دهند.
اهدای موهبت شنوایی به ۱۵۹۹ نفر در شیراز
دکتر شریفی یکی از افتخارات مجموعه سلامت استان را انجام اعمال پیوند اعضا دانست و افزود: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تا کنون ۱۵۹۹ عمل کاشت حلزون شنوایی در شیراز انجام شده که در صورت مداوا نشدن، این افراد از نعمت شنوایی و گفتار، محروم می شدند.
او با اشاره به غربالگری های انجام شده در سال جاری گفت: این بررسی ها نشان می دهد ۴۰ کودک زیر هجده ماه در حال حاضر به عمل کاشت حلزون شنوایی نیاز دارند که این کودکان به صورت رایگان، در سن مناسب این جراحی، از نعمت شنوایی بهره مند می شوند.
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین به آمارهای خدمت رسانی مجموعه سلامت استان به بیماران اشاره کرد که شامل ارائه خدمات بستری به ۲۴۲ هزار و ۸۱۴ نفر، خدمت رسانی به چهار میلیون و ۳۸۷ هزار و ۹۱۱ مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان ها طی یک سال گذشته اشاره کرد.
دکتر شریفی آمار ارائه خدمات ویزیت تخصصی طی یک سال گذشته را نیز ۲ میلیون و ۹۸۱ هزار و ۴۱۶ مورد اعلام کرد که بسیاری از این موارد، مربوط به ویزیت بیماران در دو مجتمع درمانگاهی تخصصی و فوق تخصصی حضرت امام رضا (ع) و شهید مطهری بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعداد اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی طی یک سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به بحران کرونا را نیز ۱۲۴ هزار و ۴۱۴ مورد اعلام کرد.
این نشست خبری صبح امروز، هفدهم بهمن ۱۴۰۱ با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه و اصحاب رسانه در سالن شهدای گمنام ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.