به گزارش خبر روابط عمومی آرسس فولاد زرین، بازار آهن روز گذشته در کلیه زیرمجموعهها روند نسبتا ثابت و آرامی داشت اما در این میان قیمت روز آهن آلات در برخی مبادی فروش با کاهش جزئی و تخفیف همراه بود.
بازار ارز اما به رغم تلاش بازارساز مجددا در مسیر افزایش قرار گرفت و روز گذشته حدود هزار تومان رشد مثبت داشت، به طوری که هر دلار در بازار آزاد حدود ۴۴ هزار و ۶۲۰ تومان مبادله شد.
بازار میلگرد روز گذشته عمدتا ثابت و آرام بود و غالب کارخانهها بدون تغییر قیمت میلگرد اجدار را عرضه کردند اما در این میان برخی از مبادی فروش حدود ۵۰ الی ۳۰۰ تومان کاهش قیمت داشتند و معاملهای هم اگر مشاهده شد به صورت توافقی بود. گفتنی است برخی از شرکتها نیز حدود ۱۰۰ الی ۳۰۰ تومان افزایش قیمت داشتند.
قیمت تیرآهن هم به تبعیت از فضای کلی بازار عمدتا ثابت اعلام شد اما تیرآهن ذوبی در برخی سایزها کاهش ۲۰ الی ۶۰ هزار تومانی داشت؛ همچنین قیمت نبشی و قیمت ناودانی هم در کلیه شرکتها ثابت اعلام شد و تنها کارخانه نستا کاهش ۳۰۰ تومانی داشت.
قیمت روز پروفیل نیز غالبا با ثبات همراه بود اما افزایش ۲۰۰ الی ۴۰۰ تومانی و کاهش ۲۰۰ تومانی هم در چند شرکت مشاهده شد. قیمت روز لوله داربستی، مانیسمان و سایر لولهها هم ثابت اعلام شد.
قیمت ورق سیاه در برخی کارخانهها با کاهش ۱۰۰ الی ۵۰۰ تومانی همراه بود اما عمده شرکتها تغییر قیمت نداشتند. قیمت ورق گالوانیزه هم غالبا بدون تغییر بود، ورق روغنی با کاهش قیمت ۱۰۰ تومانی همراه بود و قیمت ورق رنگی نیز ثابت اعلام شد.
در چند هفته گذشته که بازار آهن و فولاد ایران شاهد نوسانات متعدد نرخ دلار و چالشهای قطعی انرژی و کمبود مواد اولیه و.... بود این بازار را با بحرانهای شدید مواجه کرد، طوری که تصور میشد بازار دیگر ظرفیت پذیرش این میزان از نوسانات را ندارد و همزمان با کاهش تقاضای هیجانی در این مدت که عمدتا به دلیل شرایط فصلی و برودت هوا و نبود نقدینگی رخ داد، بازار دیگر ظرفیت پذیرش این حجم از نوسانات را نداشت و گویا نسبت به آن تا حدودی بیتفاوت شده است.
همچنین علت گرایش به ثبات در بازار آهن را میتوان در تعدیل نرخ آهن اسفنجی جستوجو کرد که پالس مثبتی برای گشایش برخی حوزههای مواد اولیه به شمار میرود.
همانطور که در تحلیلهای پیشین یادآور شدیم نرخ دلار و تأمین انرژی دو فاکتور مهمی هستند که نوسانات بازار آهن را تعیین میکنند و با هر گونه تغییر و تحول در هر یک از این فاکتورها اثرات آن در بازار آهن و فولاد هم مشاهده خواهد شد.
بازار آهن درحال حاضر خالی از تقاضا است و شاهد عمیقتر شدن رکود این بازار هستیم. از آنجایی که فروشنده محصول خود را با دلار بالا و در بورس کالا با قیمت بالایی خریداری میکند از همین رو حاضر نیست با قیمت کمتری به فروش برساند.
از طرفی دیگر متقاضی نیز تمایل به خرید محصول در کانال قیمتی پایینتری دارد به همین دلیل نظارهگر روند بازار هستند تا قیمتها کاهش یابد در نتیجه مسئلهای که شاهد آن هستیم قفل شدن بازار و رکود معاملات است.
همچنین حدود ۴۰ هزار تن تختالC عرضه میشود که نرخ آن ۱۸ هزار و ۱۲۰ تومان در نظر گرفته شده است. گویا نرخ پایه این محصول افزایش ۸/۳ درصدی دارد و ۳۳ درصد نیز حجم آن افزایش یافته است.
برای اطلاع از آخرین قیمت های روزانه آهن در بازار به کانال تلگرامی به آدرس @Ahan_ghajar مراجعه فرمائید.
راههای ارتباطی:
021-26642055☎️
021-26642068☎️
021-26642025☎️