به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «سید وحید حسینی» ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن، از تلاش بی وقفه و شبانه روزی پرستاران به ویژه در دوران کرونا قدردانی کرد و از پیگیری مسوولان دانشگاه برای تامین مطالبات پرستاران در مجموعه وزارت بهداشت و سازمان های مرتبط خبر داد.
فعالیت ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرستار در دانشگاه علوم پزشکی شیراز
مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اینکه سرمایه دانشگاه نیروی انسانی بوده و وظیفه مسوولان حمایت از آنان است، اعلام کرد: بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرستار در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز مشغول به فعالیت هستند.
دکتر «سید وحید حسینی» با تاکید بر نقش عظیم پرستاران در پیشبرد فعالیت های حوزه درمان، ابراز امیدواری کرد که با تلاش مسوولان کشور دغدغه ها و مسایل پرستاران مرتفع شود.
بیان مسائل مربوط به تعرفه های پرستاری و مطالبات پرستاران، دیگر محور صحبت های رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود.
تاکید رئیس کل سازمان نظام پرستاری بر تلاش برای ارتقای عوامل هویت ساز در حوزه پرستاری
رئیس کل سازمان نظام پرستاری نیز در این نشست با قدردانی از تلاش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه حمایت از پرستاران، بر تلاش برای ارتقای عوامل هویت ساز در حوزه پرستاری تاکید کرد و افزود: یکی از نکات هویت ساز در این حوزه، تعرفه گذاری است و تعرفه گذاری پرستاری تنها محدود به مسایل مالی نیست، بلکه هدف اول تعرفه گذاری ایجاد بستر هویتی، هدف دوم تعیین مرزهای حقوقی و قضایی و هدف سوم مسائل مالی است.
دکتر «محمد میرزابیگی» با بیان اینکه ارزش نسبی خدمات پرستاری در شورای عالی بیمه مصوب شده است، اضافه کرد: هویتبخشی به خدمات پرستاری از نتایج اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است و مراقبتهای پرستاری از سال آینده در سرانه سلامت قرار می گیرد.
او با اعلام اینکه تمامی رشته های مرتبط با حوزه پرستاری که هم اکنون در دنیا در حال تدریس است، در ایران نیز وجود دارد، افزود: در حال حاضر، ۲۰۰ دانشکده پرستاری در کشور به آموزش و پرورش این حوزه می پردازد و سالانه نزدیک به ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار نفر در رشته های مربوط به پرستاری فارغ التحصیل می شوند.
دکتر میرزابیگی ضمن اشاره به نقش مهم جامعه پرستاری در دوران کرونا، بر دو عامل تاثیرگذار آموزش و هم اندیشی در ارتقای وضعیت خدمات پرستاران تاکید کرد و گفت: همچنین بخش مهمی از درآمد مجموعه سلامت حاصل نقش، تلاش و خدمات پرستاران است.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اینکه سازمان نظام پرستاری کشور از اقدامات نوین و اجرای برنامه های تاثیرگذار حوزه پرستاری از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بهره می برد و و با قدردانی از مسوولان این دانشگاه، این اقدامات را نشان از وجود و تلاش مسوولان و پرستاران توانمند این حوزه دانست.
تلاش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای اجرای گزارش نویسی الکترونیکی پرستاری برای نخستین بار در کشور
معاون درمان دانشگاه علوم پرشکی شیراز نیز در این نشست با بیان پیگیری های انجام شده از سوی مسوولان این دانشگاه برای حمایت از پرستاران گفت: تعرفه واقعی پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای فروردین سال جاری تا کنون اعمال و در سامانه «HIS» ثبت شده است.
دکتر «مهرداد شریفی» با اشاره به جانفشانی های مدافعان سلامت به ویژه پرستاران در دوران کرونا، از پیگیری های مسئولان دانشگاه برای دریافت مطالبات مالی پرستاران خبر داد و عنوان کرد: تلاش شده تا گزارش نویسی الکترونیکی پرستاری نیز در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای نخستین بار در کشور اجرایی شود.
این نشست صبح روز چهارشنبه بیست و یکم دی ۱۴۰۱، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور «راضیه راسخ» مدیر خدمات پرستاری دانشگاه، «بهبود ترابی» رییس هیات مدیره نظام پرستاری شیراز و شهرستانهای تابعه و «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.
همچنین در ادامه این نشست، رئیس کل سازمان نظام پرستاری طی نشستی با مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و خصوصی شیراز، نمایندگان پرستاری قطب پنج کلان منطقه کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی بندرعباس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، جهرم و فسا و دانشکده های علوم پزشکی لار و گراش و جمعی از پرستاران شاغل در بیمارستان های شیراز، به بررسی دغدغه ها و نیازهای آنان در این حوزه پرداخت.
در این نشست، «راضیه راسخ» مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پرشکی شیراز و «بهبود ترابی» رئیس هیات مدیره نظام پرستاری شیراز و شهرستانهای تابعه نیز حضور داشتند.