به گزارش خبرنگاران گروه بورس، بانک و بیمه
گزارش خبر، شرکت پروژه محور تجلی(شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات )از زیر مجموعه های شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در یک سال اخیر در راستای توسعه بخش معدن اقدامات بسیار مهمی انجام داده است.
این مجموعه در تلاش است با ورود به پروژه های اقتصادی و با در نظر گرفتن منافع سهامداران خود، به توسعه هرچه بیشتر بخش معدن و صنایع معدنی کمک کند. در این بین تجلی از رصد لحظه به لحظه بازار جهانی نیز غافل نمانده با بررسی های دقیق به هر پروژه ورود می کند. با چنین نگاهی در بلند مدت، پتانسیل سوددهی شرکت بیش از پیش شده و سهامداران نیز با اطمینان خاطر سهام این شرکت را خریداری می کنند.
در این میان یکی از ماموریت های اصلی شرکت تجلی، پشتیبانی و حمایت پایدار از توسعه در اکتشافات و افزایش حفاری های اکتشافی است که حلقه مفقوده معدنکاری کشور محسوب می شود.
پروژه مس «جانجا» در حال حاضر یکی از مهمترین پروژه هایی است که این شرکت با حضور در یک
کنسرسیوم بزرگ معدنی در دستور کار قرار دارد. پروژه ای که نقش مهمی در بهره برداری از ذخایر موجود در شرق کشور دارد، اما تحقق این هدف بزرگ نیازمند تامین زیرساخت های اصلی از جمله تامین ماشین آلات است.
نکته مهم دیگر آن است که واردات ماشین آلات در شرایط فعلی و خرید از خارج با توجه به شرایط تحریمی و مسائل مربوط به نقل و انتقالات مالی چندان کار آسوده ای نیست.
از سویی دیگر درست در چنین شرایطی که ۱۶۰ دستگاه ماشین آلات سنگین بلاتکلیف مانده است ، شرکت تجلی موفق شده ماشین آلات مورد نیاز خود را خریداری و تحویل بگیرد.
این اقدام درست در شرایطی که مشکلات بسیاری بر سر راه تامین ماشین آلات وجود دارد نشان می دهد مجموعه با برنامه ریزی و نقشه راه مشخص در تمامی بخش ها در حرکت است. اگر امروز تجلی خود را برای حضور در پروژه های بین المللی آماده می کند و مذاکراتی هم در این زمینه انجام داده یعنی زیرساخت های لازم برای اجرای پروژه را در اختیار دارد و همچنین تامین ماشین آلات مورد نیاز نشان از توان این شرکت در بسترسازی مناسب زیرساخت ها دارد که در ادامه کار را آسان خواهد کرد.
بی تردید زمانی که تجلی می تواند در شرایط تحریمی نیاز به ماشین آلات را تامین کند می توان پیش بینی کرد برنامه های هدف گذاری شده نیز در زمان مشخص و با بالاترین دقت انجام خواهد گرفت.
بنابراین از زوایای مختلف ، توانمندی تجلی در ایجاد زیرساختهای توسعه معادن نشان می دهد، بخش خصوصی می تواند با سرعت بیشتری اقدامات توسعه ای را انجام دهد و امروز بخش خصوصی توانمند همچون تجلی می تواند بازوی کمکی دولت در راستای توسعه هرچه بیشتر باشد. تنها کافی است دولت به بخش خصوصی دارای اهلیت اطمینان کرده و کار را به آن بسپارد.