به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، محمدرضا عطار که آهنگساز این مجموعه و از دانش آموختگان موسیقی و معماری می باشد؛ معتقد است:”مستِ سرابْ” تلاش و کشش و خواستنی پایان ناپذیر به سوی پر کشیدن زیبایی، اندیشیدن به ریشهها، جستجوی معنا و سخنی تازه، غوطه ور شدن در جریان پیشرونده موسیقی، دوری جستن از دخل و تصرف آگاهانه و در نهایت کوششی برای یافتن آرامش و سکوت است. در سیر ساخت و پرداخت قطعات؛ ناب ترین لحظات رقم خورد ،گاهی چنان سرخوش و سرمست که مپرس و آگاهی سرخورده از رفتن راهی که سرابی بیش نبود.
قطعات این اثر شامل: نیایش، سرمست، سرود فتح ، سراب، که مپرس و لالهگون که از اشعار حافظ و فریدون مشیری در خلق آثار استفاده شده است.
همنوازانی که محمدرضا عطار را همراهی کرده اند:
کاوه پیمان تار و بم تار، خشایار طیار کمانچه و کمانچه آلتو، پاشا هنجنی نی، کریم ابراهیمی تنبک، علیرضا نصیری فرد دف.
مهرزاد دیرین گرافیست نیما شیعتی و معین هاشمی نسب عکاس از همکاران این اثر میباشند.
این آلبوم در استودیو آبنوس شیراز با مهندسی صوت مجتبی محنّا ضبط گردیده است.
محمد رضا عطار، فراگیری سنتور را از سال ١٣۶٩ نزد آقایان سعیدنیاکوثری،امین رهایی و رضا صلاحی آغاز نمود و در دانشگاه از آموزه های آقای مسیح افقه بهره جست. کسب مقام های متعدد در جشنواره های کشوری و استانی، همچنین همکاری با گروه های مطرح و نوازندگی در آلبوم های موسیقی از جمله فعالیت های این هنرمند است . او همچنین در سی امین جشنواره موسیقی فجر به همراه گروه همنوازان ایران در بخش موسیقی کلاسیک ایرانی موفق به کسب مقام نخست گردید.
مجتبی عسگری خواننده توانای کشور نیز مکتب آوازی اصفهان را نزد سید رضا طباطبایی و دوره صداسازی را نزد حمیدرضا نوربخش گذراند و از محضر دکتر حسین عمومی و استاد محمدرضا شجریان نیز بهره برد، عنوان برترین خواننده سال در جشن خانه موسیقی، همکاری با ارکستر ملی ایران، کسب مقام نخست در جشنواره موقام آذربایجان، کسب جایزه باربد در دو سال پیاپی با عنوان بهترین خواننده موسیقی دستگاهی از جشنواره موسیقی فجر و انتشار بیش از 20 آلبوم موسیقی از جمله فعالیت های این هنرمند می باشد.
“مستِ سرابْ”هم اکنون از «پلتفرم موسیقی بیپ تونز» قابل دسترسی می باشد.