یادگیری بورس جهانی (فارکس) را از کجا شروع کنیم؟

یادگیری بورس جهانی (فارکس) را از کجا شروع کنیم؟ ورود به بورس جهانی یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری برای حفظ ارزش پول در برابر تورم و در عین حال کسب سود دلاری است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر یادگیری بورس جهانی (فارکس) را از کجا شروع کنیم؟

به گزارش خبر، ورود به بورس جهانی یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری برای حفظ ارزش پول در برابر تورم و در عین حال کسب سود دلاری است. همین ویژگی هاست که باعث شده خیلِ علاقه مندان به آن روز به روز بیشتر شود اما پیش از ورود و ثبت نام در بورس جهانی باید یک نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشیم و آن هم آموزش دیدن در این زمینه است اما خب احتمالا الان از خود می پرسید که یادگیری بورس جهانی را از کجا شروع کنیم؟

از مفاهیم بسیار مهم و کلیدی همچون خطوط حمایت و مقاومت شروع کنیم یا آموزش تریدینگ ویو که یکی از بهترین پلتفرم های تحلیلی در جهان است را آغاز کنیم؟

ما در این نوشته قصد داریم به این سوالات بسیار مهم پاسخ داده و مهم ترین مواردی را که برای یادگیری بورس جهانی به آن ها نیاز دارید را به ترتیب اولویت بررسی کنیم.

یادگیری تحلیل تکنیکال برای ورود به بورس جهانی

بورس جهانی که در آن سهام کشورهای مختلف خرید و فروش می شود یکی از مطمئن ترین روش های رسیدن به سود دلاری است اما برای ما که در ایران زندگی می کنیم امکان خرید و فروش شرکت های بزرگی چون اپل (Apple) و توییتر (Twitter) به صورت مستقیم وجود ندارد اما می توانیم از طریق واسطه‌ی خود در بازارهای مالی که همان بروکر یا کارگزاری است به سهام کشورهای بزرگ دنیا از طریق معاملات CFD دسترسی داشته باشیم.

اما برای شروع یادگیری بورس جهانی بهترین کار این است که از تحلیل تکنیکال شروع کرده و یادگیری اصلی ترین و مهم ترین مفاهیم پایه‌ای آن مثل خطوط حمایت و مقاومت، خطوط روند و کانال‌ها را شروع کنید.

شاید یادگیری این مفاهیم از نظر شما کار ساده‌ای باشد اما همین موضوعات و استفاده درست از آن ها به هنگام معامله کردن برای بسیاری از افراد مشکل می شود. پس بهتر است این مفاهیم را از منابع معتبر و دوره های آموزشی کاربردی بورس جهانی یاد بگیرید تا در آینده به هنگام شروع معاملات در این بازار دچار مشکل نشوید.

برای یادگیری مفاهیم پایه در تحلیل تکنیکال باید به نمودارهای قیمت سهم ها دسترسی داشته باشید. برای نمونه فرض کنید می خواهید از معاملات سی اف دی در نماد AMZN که متعلق به شرکت آمازون است استفاده کنید.

در این صورت می توانید علاوه بر پلتفرم هایی که بروکرها در اختیارتان می گذارند از بهترین پلتفرم دنیا یعنی تریدینگ ویو (TradingView) هم استفاده کنید.

با استفاده از تریدینگ ویو می توانید به راحتی هر نمادی را که خواستید جستجو کرده و چارت قیمتی آن را بررسی کنید. در واقع با استفاده از آموزش تریدینگ ویو می توانید به سرعت کاربرد منوهای مختلف آن را یاد گرفته و با استفاده از مفاهیم پایه و اندیکاتورهایی که در آموزش های مربوط به تحلیل تکنیکال یاد گرفته اید، بهترین تحلیل های ممکن را به سرعت انجام دهید.

با استفاده از سایت تریدینگ ویو حتی می توانید تحلیل هایی که انجام داده اید را با استاد یا سایر دوستانتان به اشتراک بگذارید.

در نهایت می توان گفت که تریدینگ ویو، بهترین پلتفرم یادگیری تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی به شمار می آید.

یادگیری تحلیل فاندامنتال برای ورود به بورس جهانی

تحلیل فاندامنتال و سایت پرکاربرد آن یعنی فارکس فکتوری (https://amoozesh-boors.com/fa/article/forex-factory-training) را باید در مرحله بعدی یادگیری خود قرار دهید. در تحلیل فاندامنتال یا بنیادی که تسلط به آن برای هر تریدری واجب است، شرایط اقتصادی و اخبار سیاسی تاثیرگذار در حوزه بازارهای مالی بررسی و تحلیل می شوند.

برای تحلیل بنیادی باید اطلاعات و اخبار اقتصادی و سیاسی در دنیا را بدانیم و یادگیری نحوه کار با سایت فارکس فکتوری به عنوان وبسایتی مرجع که تمام این اطلاعات را به صورت یکجا گردآوری کرده بسیار ضروری است.

این اطلاعات و اخبار اقتصادی در سایت فارکس فکتوری هر روز آپدیت می شوند و شما می توانید به عنوان منبعی معتبر برای رصد کردن اخبار حوزه بازارهای مالی مثل فارکس و بورس جهانی از آن استفاده کنید اما شاید از خود بپرسید که چرا تحلیل تکنیکال به تنهایی برای انجام معاملات در بورس کافی نیست؟

یادگیری تحلیل تکنیکال نمی تواند به تنهایی ضامن موفقیت شما در بورس جهانی یا سایر بازارهای مالی باشد چون بدون در نظر گرفتن شرایط و اخبار سیاسی و اقتصادی در دنیا نمی توان برای خرید و فروش سهام تصمیم گیری کرد.

فرض کنید می خواهید با استفاده از بورس جهانی، وارد معاملات طلا شوید و پس از انجام تحلیل های تکنیکال فراوان به این نتیجه رسیده‌اید که در آینده قیمت طلا رشد خواهد کرد. بنابراین دست به کار شده و بعد از پیدا کردن یک نقطه ورود مناسب وارد بازار می شوید و به انتظار رشد قیمت می مانید.

اما چند لحظه بعد قیمت خلاف پیشبینی شما با شدت به سمت نزولی شدن رفته و شما را بهت زده می کند. البته اگر حد ضرر مناسبی برای معامله خود تعیین کرده باشید با یک ضرر جزیی به صورت اتوماتیک از معامله خارج می شوید ولی اگر این کار را نکرده باشید حسابی ضرر می کنید.

در ادامه متوجه می شوید که به تازگی اخباری سیاسی یا اقتصادی درباره فلزاتی مثل طلا منتشر شده که باعث شده ارزش آن کمتر شود و شما بدون اطلاع از آن معامله خود را انجام داده اید. در این جاست که اهمیت تحلیل فاندامنتال در بورس جهانی یا هر بازار مالی دیگری مشخص می شود.

در نهایت می توان گفت، فارکس فکتوری به عنوان بهترین سایت تحلیل فاندامنتال در نظر گرفته می شود که می توانید برای تحلیل بنیادی در جفت ارزهای فارکس، فلزات، انرژی و حتی ارزهای دیجیتال از آن استفاده کنید.

موفقیت در بورس جهانی؛ ترکیب تحلیل تکنیکال و فاندامنتال با مدیریت سرمایه

اگر بتوانید از ترکیب تحلیل تکنیکال و فاندامنتال استفاده کنید می توانید به راحتی معاملات موفقی را در بورس جهانی انجام دهید. البته هستند افرادی که پس از یادگیری این دو تحلیل نمی توانند معاملات موفقی انجام دهند.

عمده ترین علتی که برای شکست این افراد می توان به آن اشاره کرد، عدم تسلط به احساسات و رعایت قوانین مدیریت سرمایه است.

به زبان ساده مدیریت سرمایه به معنای این است که شما با قبول کمترین ریسک ممکن در بازارهای مالی بیشترین سود ممکن را به دست بیاورید.

اهمیت یادگیری مدیریت سرمایه آن قدر زیاد است که خیلی از کارشناسان به تریدرها توصیه می کنند آن را همزمان با یادگیری تحلیل تکنیکال و فاندامنتال در دستور کار خود قرار دهند چرا که هر چند دانش معامله گری برای موفقیت در بورس جهانی لازم است ولی کافی نیست. در واقع با رعایت قوانین مدیریت سرمایه می توانیم با کمترین ضررها بیشترین بازدهی را به دست بیاوریم.

در این نوشته با شما همراه بودیم تا به این پرسش که یادگیری بورس جهانی را از کجا شروع کنیم؟ پاسخ داده باشیم. با استفاده از پلتفرم تریدینگ ویو برای یادگیری تحلیل تکنیکال و سایت فارکس فکتوری برای یادگیری تحلیل بنیادی و ترکیب آن ها با قوانین مدیریت سرمایه می توانید به یک تریدر حرفه ای تبدیل شده و به معامله کردن به عنوان یک شغل اصلی و البته پُردرآمد نگاه کنید.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

مجله خبری گفتمان یزد

مجله خبری گفتمان یزد

رسانه تخصصی رصد اخبار در استان یزد

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

پایگاه خبری گفتگوی خبری صنایع معدنی

گفتگوی خبری صنایع معدنی

پایگاه رسمی اخبار معادن و مواد معدنی

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پایگاه خبری نهضت ملی مسکن

پایگاه خبری نهضت ملی مسکن

رسانه تخصصی نهضت ملی مسکن

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

اشتغال‌زایی پایدار، ارزش آفرینی مواد معدنی و تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور

دانشگاه سئوی ایران

دانشگاه سئوی ایران

مشاوره، آموزش و مدیریت پروژه های سئو در ایران

پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت

پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت

شبکه اطلاع رسانی و مرجع اخبار دریا و نفت

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت اعتلا

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت اعتلای نهادهای مردمی

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

پایگاه خبری گفتمان فارس

پایگاه خبری گفتمان فارس

با مدیریت خبری عباس ستایش گو

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

محمد تقی ناصریراد

محمد ناصریراد

فعال رسانه، مستندساز و منتقدِ سینما

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها