به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، نخستین جلسه «کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان فارس » سال ۱۴۰۱ با حضور محمد هادی ایمانیه استاندار فارس برگزار شد.
با دستور ایمانیه در ابتدای این جلسه، کارگروه فرش دستباف به «کارگروه فرش و صنایع دستی» با اولویت فرش تبدیل شد چراکه سایر صنایع دستی نیز برای اشتغال استان حائز اهمیت است.
برنامه زمانبندی برگزاری «کارگروه ها» دیگر موضوع مطرح شده در جلسه بود که مقرر شد برنامه جلسات کارگروه های مختلف تنظیم و مشخص گردد.
ایمانیه در ادامه دستور تشکیل کارگروه اقتصاد دانش بنیان جهت حمایت از شرکت ها و فعالیت دانش بنیان را صادر کرد.
استاندار فارس تصریح کرد: نماینده پارک علم و فناوری فارس در دفتر پژوهش های کاربردی نفت و گاز استان مستقر شود تا شاهد کاهش بروکراسی های اداری باشیم.
نماینده عالی دولت در فارس ضمن توجه به مشکلات شرکت های دانش بنیان، اظهار کرد: عرصه های کاری ۶۷۱ شرکت دانش بنیان فعال در استان احصا و تفکیک گردد و در حوزه های مختلف، تفاهم نامه با ادارات مرتبط منعقد شود تا شاهد افزایش تعداد شرکت ها باشیم.
ایمانیه از افتتاح نمایشگاهی از نیاز های استان خبر داد و گفت: هر هفته نمایشگاهی از نیاز های استان فارس در حوزه های مختلف به نمایش گذاشته می شود و با حضور نمایندگان ادارات مرتبط، قرار داد منعقد گردد.
استاندار فارس بر گسترش فیزیکی چند برابری پارک علم و فناوری استان در سال جاری تاکید کرد.
همکاری بانکها در جذب اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور با ادارات استان یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در جلسه بود که با دستور استاندار فارس مقرر شد بانک ها برای بررسی این موضوع فراخوانده شوند.
استاندار فارس ضمن توجه به سالروز تاسیس بسیج سازندگی، اظهار داشت: با تعطیلی جهاد سازندگی، با دستور مقام معظم رهبری «بسیج سازندگی» تشکیل شد.
ایمانیه با بیان اینکه فعالیت های بسیج سازندگی در استان فارس متنوع، کیفیت بالا با تعدد زیاد است، خاطرنشان کرد: بمناسبت سالروز بسیج سازندگی ۲۱ هزار نفر جهادگر به مدت ده روز در رزمایش «جهادگران فاطمی» در عرصه های مختلف عمرانی، معیشتی، فرهنگی و... به محرومین و نیازمندان خدمت رسانی می کنند.
نماینده عالی دولت در فارس ضمن توجه به خدمات بسیج سازندگی، گفت: به بیش از ۳۰۰ روستای استان توسط بسیج سازندگی آبرسانی خواهند شد.
استاندار فارس از پیشنهاد رییس سازمان بسیج سازندگی استان برای تشکیل گروه های جهادی در ادارات استقبال کرد و اضافه کرد: کادر سازی و ورود به عمق جامعه یکی از امتیازات تشکیل گروه های جهادی است که باعث تسریع در حل مشکلات خواهد شد و کارکنان همه ادارات می توانند در رشته تخصصی خودشان گروه جهادی راه اندازی کنند.