به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، برنامه تلویزیونی جشن رمضان میزبان فردی بود که به بزرگ نیکوکاران شهرت دارد. جعفر شفاعی، که فعالیتهای خیرخواهانه خود را آز کودکی به همراه پدرش آغاز کرده از اقدامات خود برای حمایت از کودکان بیسرپرست صحبت کرد.
خیر بزرگ گفت: تمام هدف فعالیت ما کمک به کودکان محصل بدسرپرست و بیسرپرست است. ما تلاش داریم در تحصیل، درمان و دیگر نیازها به این دسته از افراد کمک کنیم تا به این نحو آینده جامعه خود را بسازیم. فعالیتهای من طی سالهای گذشته در ساوه به صورت پراکنده بود و به همراهی پدر، مادر و همسرم انجام میشد. با گذر سالها و افزایش نیازمندها قدرت ما برای شناسایی تمامی نیازمندها محدود شد و تصمیم گرفتیم پس از انجام تحقیقات لازم با کمیته امداد همکاری کنیم.
جعفر شفاعی ادامه داد: اکنون در مسیری قرار گرفتهایم که میخواهیم دیگر خیران را به سمت کمیته امداد هدایت کنیم چراکه این نهاد سامانه رصد و پیگیری مناسبی برای بررسی کمکهای مالی دارد در صورتی که دیگر خیرین از چنین قابلیتی برخوردار نیستند.
این نیکوکار با سابقه افزود: من کارگاه پخش و ساخت طلا دارم و فعالیت حرفهای من در آن حوزه است. کارهای نیکوکاری من در سالهای گذشته ریشه دارد؛ زمانی که من و پدرم که مرغداری داشت تعدادی از مرغها را به نیازمندان منطقه خود اهدا میکردیم. در آن زمان دورهای پیش آمد که ما تولید مرغ نداشتیم و مدتی به نیازمندان مرغ ندادیم، پس از مدتی که باری دیگر برای آنان مرغ بردیم یکی از زنان مسن خانوادههای نیازمند به من گفت که تصور کرده ما آنها را فراموش کردهایم. چنین اتفاقی من را تحت تاثیر بسیاری قرار داد، به گونه ای که تصمیم گرفتم فعالیت مستمرتری در این زمینه داشته باشم.
وی ادامه داد: پدر من جدا از اهدای مرغ به نیازمندان بحث آبرسانی منطقه خود و حتی روستاهای دیگر را نیز انجام میداد. در یک دوره که ایشان سرطان معده گرفته بودند و حال بسیار بدی داشتند به یک روستا رفتند تا آبرسانی حمامهای آنها را راه بیندازند. پس از آن کار مسنترین فرد آن روستا دعای خیری برای پدرم کرد و ما شاهد بهبود سلامتی او بودیم به طوری که بعد از سه ماه دیگر سرطان در بدن ایشان وجود نداشت. من در شغل پدری خود ورشکست شدم و برای همین شغل دیگری انتخاب کردم. من کار خود را با پخش طلا شروع کردم و تعهد دادم که همواره بخشی از درآمد آن را صرف کمک به نیازمندان کنم.
نیکوکار کودکان بیسرپرست گفت: پخش درآمد ما برای خیریهها به صورت پراکنده بود و این باعث شد دوستان و خانوادههای دیگر در این کار با ما همراهی کنند. ما از دو سال گذشته فعالیت خود برای حمایت از ایتام را آغاز کردیم و اکنون من و همسرم از ۱۴۰ کودک را یا همکاری کمیته امداد حمایت میکنیم. متاسفانه امسال ۲۴ نفر به جمع کودکان بیسرپرست مجموعه مورد نظر اضافه شده. ما قول دادهایم که این کودکان را نیز تحت حمایت قرار دهیم.
شفاعی ادامه داد: ما در کارگاه طلاسازی خود ۵ الی ۱۰ نفر را به صورت سالانه آموزش میدهیم و از پیشرفت آنها بسیار خوشحالیم. همچنین در تلاش هستیم تا مجموعه گردشگری تاسیس کنیم و در نظر داریم از مددجویان برای فعالیت در آن مجموعه استفاده کنیم تا بتوانند روی پای خود بایستند و رشد کنند.
وی افزود: ما در تلاش هستیم تا نیازهای کودکان مددجو مانند تحصیل را فراهم کنیم تا بتوانند در آینده آماده فعالیت در مجموعههای مختلف باشند و پیشرفت کنند. ما در سیستان و بلوچستان نیز فعالیت داریم که بحث مدرسه و خانهسازی برخی مناطق نیازمند آنجا را انجام میدهیم. از مردم عزیز تقاضا دارم در بحث نیکوکاری همدل شوند و به کمیته امداد اعتماد کنند تا بتوانیم نیازهای شناسایی شده را برطرف کنیم و آیندهای بهتر برای کودکان نیازمند بسازیم.