به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، سودابه ناجی، مدیر خیریه مهرآوران با حضور در ویژه برنامه جشن رمضان ضمن تشریح فعالیتهای این خیریه در مدت ۳۰ سال خدمت به نیازمندان، گفت: فعالیتهای متعددی از جمله تهیه ارزاق، پوشاک و جهیزیه از جمله کارهایی است که با کمک مردم و خیرین در خیریه انجام میشود.
وی کار در خیریه را یک فعالیت شیرین و دلچسب تشبیه کرد و افزود: فکر میکنم بدون این کار نمیتوانم زندگی کنم. زندگی من بدون خیریه نمیگذرد، شاید حرفهای من شبیه شعار باشد اما لبخند رضایت مردم برای من لبخند رضایت خداست.
مدیر خیریه مهرآوران یادآور شد: پدرم خیر بزرگی بود و وقتی از دنیا رفت آغاز فعالیت خیریه من شکل گرفت و برای چهلمین روز درگذشت پدرم به ذهنم رسید یک کار خیر انجام دهم و 40 بسته سبد کالا شامل ارزاق ضروری گوشت و برنج و روغن و قند و شکر آماده کردم و به خانوادههای یک مدرسه در منطقه محروم رساندم و فعالیت خیرخواهانه من این طور از سال ۶۹ شروع شد.
ناجی که از ۳۰ سال کار مستمر در خیریه خسته نشده است، ادامه داد: کار کردن ممکن است خستگی جسمانی داشته باشد اما من وارد سی و یکمین سالگرد فعالیت خیریه شدم و یک طبقه از منزلم به خیریه اختصاص دارد و طبقه دیگر آن زندگی میکنم.
وی در طول سالهای فعالیت در خیریه مهرآوران از فرزندان و خانواده خود هم غفلت نکرده و فرزندان او با فرهنگ اتفاق به خوبی آشنا شدند و ناجی یک الگوی عملی مادری بوده که بیتفاوت نسبت به اطرافیان نبوده است و معلمی برای فرزندان او بوده است.
مدیر خیریه مهرآوران که خاطرات شیرینی از دوران فعالیت خود در خیریه دارد، بیان کرد: بارها خیران در بزنگاهی کمبودهایی را با کمکهای خود تامین کردند که شبیه معجزه بود و این کمکها را در موقعیتهای مختلف به نیازمندان در استانهای کشور رساندیم از جمله کمک به سیل و زلزلهزدگان و تامین ۳۱ هزار جهیزیه و موردی داشتیم که جهیزیه یک دختر خانم را تامین کردیم و ۲۱ سال بعد جهیزیه دختر او را هم به لطف خدا تهیه کردیم و هر دوی آنها دختران خیریه محسوب میشدند.
خانم ناجی که خادم حرم امام هشتم (ع) نیز هست، در مشهد مقدس هم یک خیریه راهاندازی کرده و خدام حرم با این خیریه همکاری دارند، وی در این مورد گفت: دو خانه در مشهد برای اسکان رایگان عروس و دامادهای نیازمند اختصاص دادیم که ماه عسل به زیارت امام رئوف بیایند، همین طور نیازمندانی که از سراسر کشور هرگز تمکن سفر به مشهد نداشتند با کمک خیرین بلیت تهیه میشود و سه روز اسکان رایگان دارند.
خیرخواهی میتواند از نسلی به نسل دیگر منتقل شود و در کنار افراد نیکوکار بودن، نوعی الگوپذیری دارد. وقتی پدری در کارهای خیرخواهی و نیکوکاری پیشقدم باشد، میتواند این ویژگی انسانی را برای فرزندانش به میراث بگذارد و راه خیرخواهی او ادامه داشته باشد، و همینطور نسلهای بعدی در این راه قدم بگذارند.
نظرات شما ( 1 نظر )