به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، همه چیز از تولد «محمد دانیال» شروع شد، پنج سال پیش که با قصور پزشکان هنگام تولد فلج مغزی شد؛ اما سختی های مراقبت از او نه تنها پدر و مادرش را خسته نکرد، بلکه آنان را صبور و قویتر کرد. حالا آنها رنج والدین دیگر را که کودکان دارای محدودیت حرکتی دارند، بیشتر درک می کردند و این طور شد که امسال انگیزه بالای آنها برای تاسیس مرکز نیکوکاری توانبخشی برای محرومان، محقق شد.
کمک های گروه جهادی و الطاف امام حسن (ع) باعث شد تا مرکز توانبخشی «کریم اهل بیت» ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ افتتاح شود، حالا تجربه مراقبت شبانه روزی از فرزند کمتوان، داود و همسرش را برای اداره مرکز توانبخشی، آبدیده کرده و گروه جهادی هم که پنج سال قبل برای کمک به محرومان پایه گذاری کرده بودند به خوبی در این مرکز ادغام شده تا امروز شاهد اتفاق های خوبی باشیم. پس از گذشت این مدت کوتاه، کودکان کم توان بسیار تپیشرفت کرده اند و تعدادی از آنها که توان راه رفتن هم نداشتند با رسیدگی و استفاده مستمر از خدمات رایگان توانبخشی مرکز، توانستند نخستین گام های زندگی خود را به تنهایی بردارند.
داود محمدی، پدر دانیال و مدیر مرکز نیکوکاری کریم اهل بیت (ع) در تشریح فعالیت های این مرکز توانبخشی ویژه محرومان گفت: به دلیل خلاء موجود در برخورداری از خدمات توانبخشی برای افراد محروم جامعه، مرکز توانبخشی کریم اهل بیت در ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ تأسیس شد و برای اقشار محروم جامعه فعالیت میکند. در این مرکز به خانوادههایی که دارای کودک کم توان هستند و بضاعت مالی استفاده از خدمات توانبخشی را ندارند، خدمات رایگان ارائه میدهیم در واقع نیاز به استفاده از این خدمات برای یک یا چند بار کافی نیست و اغلب نیاز به استفاده مستمر از خدمات توانبخشی دارند تا بدن آنها از فرم خارج نشود.
وی ادامه داد: در مدت هفت ماه گذشته با کمک گروه جهادی و به صورت خودجوش حدود ۳۰۰ میلیون اعتبار مورد نیاز را به همت دوستان در قالب یک هیئت حسینی تامین کردیم، تا به حال غیر از کمیته امداد از نهاد و ارگانی کمک و همفکری نگرفته ایم، دو فیزیوتراپ، سه گفتاردرمان، سه کار درمان و یک گفتاردرمان ذهنی در مرکز مستقر هستند، تلاش داریم
خدمات دندانپزشکی رایگان را هم تا پایان سال راه اندازی کنیم.
مدیر مرکز توانبخشی نیکوکاری کریم اهل بیت (ع)، به بخشی از مشکلات موجود در فعالیت این مرکز اشاره کرد و گفت: برخی افراد که تعدادشان بسیار کم است و به جای رسیدگی به درد بیماران، منافع مالی خود را اولویت میدهند، از خدمات رایگان مرکز ما نگران شدند و حتی گروهی به فیزیوتراپ ها اعلام کرده اند اگر با این مرکز همکاری داوطلبانه و نیکوکارانه انجام دهید، به شما خدمات نمیدهیم؛ اما فیزیوتراپ های دلسوز که نگاه انسانی را با نگاه حرف های در هم آمیخته اند، به صورت داوطلبانه همکاری خود را با ما حفظ کرده اند.
محمدی در ادامه عنوان کرد: به آنها اعلام کردم افرادی که به مرکز نیکوکاری ما می آیند توان مالی پرداخت توانبخشی برای هر ساعت ۱۵۰ هزار تومان را ندارند و بچه ها در خانه می مانند و بدنشان از فرم طبیعی خارج می شود. در واقع ما برای کار و درآمد شما تعارض نداریم، حتی این موضوع را با برخی مقامات هم مطرح کردم اما هنوز مانع کارشکنی آنها نشده است. نگران هستیم برای راه اندازی دندانپزشکی رایگان محرومان هم به همین مشکل مواجه شویم اما دلمان به پزشکان نیکوکاری خوش است که به صورت جهادی به یاری محرومان می شتابند و خدا را شکر تعدادشان بسیار زیاد است.
وی در بخشی از سخنانش به ارائه ۲ هزار خدمت در هفت ماه فعالیت مرکز نیکوکاری توانبخشی اشاره کرد و افزود: علاوه بر خدمات توانبخشی، سفر زیارتی مشهد را برای ۸۰ خانواده که بچه های کمتوان دارند، هماهنگ کردیم و در بهمن ماه این سفر توسط خیران اتفاق میافتد، نام مرکز را به نام امام حسن (ع) گذاشتیم و امید ما هم به کرم و بخشش کریم اهل بیت است. در حال حاضر در یک فضای ۵۰۰ متری در جهان شهر استان البرز مستقر هستیم و مجموعه دارای ۲ سالن مجهز به دستگاه های فیزیوتراپی روز است و دستگاه های پنوماتیک حرکتی هم داریم و موقعیت ما در مرکز شهر کرج است و دسترسی محلی بسیار خوبی دارد و مراجعینی داریم که حتی در تامین هزینه رفت و آمد خود دچار مشکل هستند که در تلاش هستیم
برای آنها از شورای شهر و فرمانداری و خیرین امکانات و هزینه رفت و آمد را فراهم کنیم.
محمدی به فعالیت های گروه جهادی هم اشاره کرد و افزود: در پنج سال گذشته در مناطق محروم کرج مانند کلاک، حصارک، تپه، کیان مهر و ... با کمک ۲۰ پزشک عمومی و متخصص و دندانپزشک و حتی وکیل و دفتر خدمات دولت خدمات رایگان به مردم ارائه میکنیم و معتقدم با کمک گروه های جهادی کارهای بزرگی میتوان از پیش برد.