به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، حسین سررشته معاون امور شعب منطقه ۴ بانک سپه استان تهران ضمن تاکید بر استفاده از راهکارهایی برای بهره گیری از ظرفیت های موجود برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور، بانک ها را یکی از مهمترین بخش ها برای حمایت از حوزه اقتصادی کشور دانست.
سررشته با بیان اینکه تحریم های ظالمانه دشمن و کرونا به طور همزمان فضای تولید و کسب و کار را در بخش نقدینگی تحت تاثیر قرار داده است، سرعت بخشیدن به فروش اموال و املاک مازاد بانک ها به منظور حمایت از بخش صنعت و تولید بسیار اثرگذار دانست.
وی با تاکید بر این که نظام بانکی باید مشکلات و دغدغه های اساسی کشور را درک کند و برای رفع آنها احساس مسوولیت کند افزود: رونق فضای کسب و کار در شرایط فعلی نیازمند تزریق منابع و خروج بانک ها از بنگاه داری است.
سررشته ضمن تاکید بر حرکت بانک ها به سمت بانکداری هوشمند و دیجیتال افزود: نیل به این مهم سرمایه زیادی از نظام بانکی آزاد خواهد کرد.
معاون امور شعب منطقه چهار بانک سپه تهران همچنین با بیان اینکه، بازار سرمایه و پول، مکمل یکدیگرند، نقش بانک ها و بازار سرمایه را در کاهش نرخ تورم، افزایش اشتغال و رشد اقتصادی غیرقابل انکار دانست.
سررشته می گوید: متاسفانه در طول سالهای گذشته، در ارائه تسهیلات توسط بانکها به بخش صنعت و تولید کنندگان، تنها منافع مالی بانک مدنظر بوده است.
وی همچنین بیانکرد: نتایج تحقیقات دانشگاههای معتبر انگلستان نشان می دهد؛ ارائه تسهیلات با در نظر گرفتن منافع اجتماعی از سوی بانکها برای تولید کنندگان در درازمدت منجر به منفعت اقتصادی اجتماعی قابل توجه و معناداری شده است که نشان دهنده نقش تعیین کننده بانکها در نظام اقتصادی هر کشور است.
این کارشناس اقتصادی افزود: به عبارتی افزایش تسهیلات بانکی نسبت به GDP (تولید ناخالص داخلی) اثر بسیار مثبتی بر رشد اقتصادی دارد و هرچه گرایش این تسهیلات به سمت تقویت تولید باشد، رشد اقتصادی مثبت گشته و تولید در کشور رونق پیدا خواهد کرد.