به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشت ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "مردم؛ ثروت نهفته در بیانیه گام دوم انقلاب " آورده است.
بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یک سند و راهکاری است که بهمنظور اجرا در دهه پنجم انقلاب مدنظر قرارگرفته شده و هسته مرکزی آن سپردن کار به جوانها باهدف یک پیشرفت همهجانبه است.
آنچه که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی حائز اهمیت است، کلید واژه «جوانان» میباشد که دردل واژه مردم نهفته شده است و همچون گوهری ناب در دل یک صدف می درخشد و مقام معظم رهبری در این خصوص میفرمایند: «جمعیّت جوان زیر ۴۰ سال که بخش مهمی از آن نتیجهی موج جمعیّتی ایجاد شده در دههی ۶۰ است، فرصت ارزشمندی برای کشور است.
۳۶ میلیون نفر در سنین میانهی ۱۵ و ۴۰ سالگی، نزدیک به ۱۴ میلیون نفر دارای تحصیلات عالی، رتبهی دوم جهان در دانشآموختگان علوم و مهندسی، انبوه جوانانی که با روحیهی انقلابی رشد کرده و آمادهی تلاش جهادی برای کشورند و جمع چشمگیر جوانان محقق و اندیشمندی که به آفرینشهای علمی و فرهنگی و صنعتی و غیره اشتغال دارند؛ اینها ثروت عظیمی برای کشور هستند که هیچ اندوختهی مادّی با آن مقایسه نمیشود».
در ادامه در خصوص مدیریت نیروی انسانی در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است: «مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان، فعالان جوان در همهی میدانهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بینالمللی و نیز در عرصههای دین و اخلاق و معنویت و عدالت باید شانههای خود را به زیر بار مسئولیت دهند و از تجربهها و عبرتهای گذشته بهره گیرند، نگاه انقلابی و روحیهی انقلابی و عمل جهادی را به کار بندند و ایران عزیز را الگوی کامل نظام پیشرفتهی اسلامی بسازند.
نکتهی مهمّی که باید آیندهسازان در نظر داشته باشند، این است که در کشوری زندگی میکنند که از نظر ظرفیّتهای طبیعی و انسانی، کمنظیر است و بسیاری از این ظرفیتها با غفلت دستاندرکاران تاکنون بیاستفاده یا کماستفاده مانده است .نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی مهمترین ظرفیت امیدبخش کشور میباشد.
همتهای بلند و انگیزههای جوان و انقلابی خواهند توانست آنها را فعال و در پیشرفت مادی و معنوی کشور به معنی واقعی جهش ایجاد کنند».
همچنین مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم در سرفصل، توصیههای اساسی و نیاز اساسی کشور به همراهی مردم و حرکت به سوی پژهش آغاز میکنند و می فرمایند: «دانش، آشکارترین وسیلهی عزت و قدرت یک کشور است، روی دیگر دانایی، توانایی است. بحمدالله استعداد علم و تحقیق در ملّت ما از متوسط جهان بالاتر است. اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغازشده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیرکننده بود یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسّط علم در جهان بهپیش رفته است.
دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبهی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایهی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشتههای حسّاس و نوپدید به رتبههای نخستین ارتقاء داد، همه و همه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است».