به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشت ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "ضرورت صدور بیانیه در چهل سال دوم انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری" آورده است
سند راهبردی ای همانند بیانیه گام دوم انقلاب باید به عنوان خواست عمومی یک ملت در تمامی سطوح جامعه نهادینه شود.
آنچه که در متن بیانیه گام دوم انقلاب قابل مشاهده است، با تکیه بر منظومه فکری رهبری انقلاب نه فقط پیشران حرکت ملت ایران در گام دوم، بلکه پیشران های شکل دهنده به گام اول (پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی) هم می باشد.
در واقع روح جمعی حاکم بر متن بیانیه گام دوم انقلاب ، همان بازنمایی و بازاندیشی مفاهیم وگفتمان پیش برنده انقلاب اسلامی با پشتوانه تجربه چندین ساله نظام جمهوری اسلامی و با آسیب شناسی آن توسط رهبری است که بار دیگر آرمان های اساسی انقلاب اسلامی را به عنوان چراغی پیش روی حرکت انقلابی ملت ایران مطرح کرده است.
آرمان های متعالی و الهی انقلاب اسلامی در تمامی مراحل اساس بسیج و حضور و جان فشانی مردمی در وقایع و صحنه های مختلف بوده است.
پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع و مقاومت در دوران جنگ تحمیلی، مقابله با جنگ اقتصادی نظام سلطه، گذر موفق از همه توطئه ها و دشمنی ها و نظایر آن شواهدی بر این مدعاست.
بعد سازمانی مسئله ناظر به وظایف سازمان ها برای تحقق بخشیدن به اهداف ترسیم شده در یک سند راهبردی است.
در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ضمن تثبیت جایگاه رهبری، وظایف و اختیارات ایشان نیز به وضوح مشخص گردیده است.
اصل 110 قانون اساسی تعیین سیاست هاى کلى نظام جمهورى اسلامى ایران را پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین نظارت بر حسن اجراى سیاست هاى کلى نظام را، جزو اختیارات رهبری قرار داده است.
طبق اصل 57 قانون اساسی، قواى حاکم در جمهوری اسلامى ایران (قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضائیه) با وجود مستقل بودن از یکدیگر زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت باید اداره شوند.
بی تردید مخاطبان اصلی بیانیه علاوه بر جوانان و عموم مردم، مستند به صریح اصل قانون اساسی، دستگاه های حاکمیتی نیز هستند.