به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشتی ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "ترویج فرهنگ ایثار وشهادت در عرصه جهانی شدن" آورده است:
جهانی شدن یا جهانی سازی واقعیتی است که در حال حاضر با آن مواجه هستیم. تأثیر گذاری و تأثیر پذیری وقایع به یکدیگر، از جمله ویژگی های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی جهان معاصر است.
جهانی شدن دارای پیامدهای مختلف است که باید با آن برخوردی منطقی داشت.
شعار امروز ما باید دینی و اسلامی اندیشیدن و جهانی عمل کردن باشد مگر نه این است که ادعا می کنیم اندیشه اسلامی ما بر پایه های مستحکم وحی و قرآن و عصمت و امامت بنا نهاده شده است که دژی است مستحکم که بشر در برابر آن نا توان است.
معمولا فرهنگ و ارزش های معنوی ، دژ حیاتی یک ملت است.
اگر دروازه های این دژ بر روی بیگانگان باز شود و به تصرف معیارها و هنجارهای دیگران در آید آن ملت ناخود آگاه پاسدار منافع مهاجمان پنهان فرهنگی می شود.
فقط کافی است به جوانانی که در این زمینه رغبتی دارند کمی اعتماد کنیم و اطلاعات درست و ابزار مناسبی برای مرور فرهنگ شهادت در اختیار انها قرار دهیم.
وظیفه ما امروز ایجاب می کند که در مرحله اول به دنبال پی ریزی چارچوب تئوریک برای خود باشیم که در راه باز شناساندن افکار اصیل و اندیشه های ناب اسلامی و ایرانی از تفکرات و اعتقادات مذهبی گرفته تا حتی شیوه زندگی ، نوع لباس و غذا بکوشیم جوانانی که اصلا این اندیشه اصیل را درک نکرده اند را با آن آشنا ساخته و در نهادینه کردن آن تلاش کنیم.
گام بعدی مشخص کردن روش شناسی و راه بازگشت به خویشتن خویش است و تلاش در راه جهانی کردن این عمل و اندیشه اسلامی و روحیه شهادت طلبی است.
از جمله راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار وشهادت در عرصه جهانی شدن می توان به موارد ذیل اشاره نمود :
- رسانه ها و وسایل ارتباط جمعی، از جمله ابزارهای مؤثر در جهانی شدن هستند.
- احیای مدیریت کارآرا و برنامه ریز در نظام ایثارگری.
- ایجاد نظام فرهنگی و ارزشی منطبق با ماهیت ایرانی و اسلامی و اصلاح روش ها.
- ترویج جامعه شناسی شهادت و تحقّق چشم انداز فرهنگ ایثارگری.
- سنجش موقعیت اجتماعی و فرهنگی جوانان به عنوان نسل جدید پیرامون ارزش ها و آرمان های ایثارگری.
- نهادمند کردن فعالیت ها در خصوص فرهنگ ایثار و ایثارگری.