4 قانون غذایی سالم خوری در ژاپن!

با چهار قانون غذایی اصلی در ژاپن که می‌تواند در سلامت شما هم نقش داشته باشد، آشنا شوید.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر 4 قانون غذایی سالم خوری در ژاپن!

به گزارش خبرنگاران زندگی و سرگرمی گزارش خبر، در این مطلب به بررسی قوانین غذایی در ژاپن که می‌تواند در سلامت بدن هم نقش داشته باشد، پرداخته شده که در ادامه می خوانید:

۱- سرو کردن غذا در مقادیر کم
برای مقاومت در برابر وسوسه شدن، ژاپنی‌ها غذا را در مقادیر کم سرو می‌کنند. اولین گامی که می‌توانید برای یک رژیم غذایی سالم بردارید این است که بشقاب‌های استاندارد را با بشقاب‌های کوچک جایگزین کنید. حتی اگر بخواهید هم نمی‌توانید غذای زیادی را در یک ظرف کوچک بریزید. بهتر است برای موفقیت از این برنامه پیروی کنید: در هفته اول یک پنجم و در هفته دوم یک‌چهارم وعده غذایی‌تان را کاهش دهید. به این ترتیب، پس از سه تا چهار هفته می‌توانید حجم وعده‌های غذایی‌تان را بدون هیچ تلاشی کمتر کنید.

۲- مصرف محصولات تازه متناسب با فصل
ژاپنی‌ها فقط از مواد غذایی که آن‌ها را تازه‌تر، ارزشمندتر و مفیدتر برای هر فصل می‌دانند استفاده می‌کنند. برای مثال آن‌ها در پایان فصل بهار، چای‌سبز تازه و ماهی قزل‌آلا و در پاییز، قارچ و ماهی خال‌مخالی مصرف می‌کنند.

۳- حفظ حالت اولیه مواد غذایی تا حد ممکن

این روش دیگری است که غذا‌های ژاپنی را از فرهنگ‌های دیگر متمایز می‌کند. سرآشپز‌های محلی سعی می‌کنند پخت انواع ماهی و سبزیجات را به گونه‌ای انجام دهند که حالت اولیه آن‌ها تغییر نکند و این تصور را ایجاد کنند که غذا‌ها پس از آماده‌سازی، فراوری نشده‌اند.

۴- حفظ ویتامین‌ها و مواد معدنی
ژاپنی‌ها به گونه‌ای آشپزی می‌کنند که ویتامین‌ها و مواد معدنی را در طول فرایند پخت سالم نگه دارند. دمای مناسب برای پخت و نحوه برش محصولات - مورب و مدور - برای حفظ این ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است. ژاپنی‌ها ۱۰ نوع برش روی سبزیجات اعمال می‌کنند. صرف زمان کمتر برای برش و پخت مواد غذایی باعث می‌شود ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری در محصول نهایی حفظ شود. آن‌ها همچنین از گیاهان وحشی، ریشه‌ها، علف‌ها و حتی جلبک‌هایی که سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، استفاده می‌کنند.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

اشتغال‌زایی پایدار، ارزش آفرینی مواد معدنی و تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

محمد تقی ناصریراد

محمد ناصریراد

فعال رسانه، مستندساز و منتقدِ سینما

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها