به گزارش خبرنگاران گروه ورزش گزارش خبر، هرچه به ۱۴ مردادماه روز تحلیف ریاست جمهوری نزدیک میشویم، گزینهها برای وزارتخانههای مختلف جدی تر میشوند. یکی از وزارتخانههای مهم در دولت، وزارت ورزش و جوانان است که متاسفانه در دورههای گذشته کمتوجهی زیادی در این مورد صورت گرفته بود.
البته این وزارتخانه در دورههای پیشین کمتر مورد توجه رئیس جمهور منتخب قرار میگرفته و درواقع میتوان گفت وزارتخانه ورزش و جوانان محفلی برای دورهمی سیاسیون بوده تا اهالی ورزش. در یک دهه گذشته که سازمان تربیت بدنی به وزارت ورزش و جوانان تبدیل شد؛ سه وزیر متصدی این وزارتخانه بودند که تنها محمود گودرزی در کارنامه خود فعالیت ورزشی داشت و دو وزیر دیگر محمد عباسی و مسعود سلطانیفر هیچ پیشینه ورزشی در کارنامه خود نداشتند.
زمانی که حجت الاسلام ابراهیم رئیسی به عنوان منتخب ملت معرفی شد، در برنامهها و جلساتی که با اهالی ورزش داشت، چند پارامتر مهم را به عنوان شاخص برای معرفی وزیر ورزش معرفی کرد.
"ورزشی، جوان، کاری و انقلابی بودن: چهار عنصر مهمی بود که رئیسی چندین بار در صحبت های خود به آن پرداخته بود. در واقع منتخب مردم شاخصهای خود را برای معرفی وزیر ورزش عنوان کرده بود."
در کنار این مولفهها یکی از کلیدی ترین شاخصها، نزدیکی به خود دولت و سابقه کار اجرایی در ارکان مختلف است. مطمئنا اگر وزیر ورزش آینده قرابت خوبی با دولت و حجت الاسلام رئیسی داشته باشد، بسیاری از مصائب ورزش و جوانان را میتوانند با همفکری و همیاری هم حل کنند و باعث نشاط عمومی و آرامش در جامعه شوند.
اگر این مولفهها و صحبتهای رئیسی را کنار هم بگذاریم، شاید تعداد کاندیداها برای پست وزارت ورزش به تعداد انگشت های یک دست هم نرسد.
با توجه به پیشینه مثبت کیومرث هاشمی در زمینه ورزش قهرمانی و همگانی، که سال ها کار در بدنه وزارت ورزش را در پرونده کاری خود دارد و ریاست کمیته ملی المپیک را هم تجربه کرده است، هم اکنون نیز بعنوان گزینه اصلی وزارت ورزش و جوانان در"دولت مردمی- ایران قوی" یاد می شود
در بخشی از سوابق اجرایی کیومرث هاشمی، می توان به معاون سازمان تربیت بدنی، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، رئیس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران، سرپرستی فدراسیون فوتبال، رئیس ستاد مبارزه با دوپینگ کشور، مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات تربیتبدنی کشور، دبیر شورای عالی المپیاد ورزش ایرانیان، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ورزشی کشور، نماینده ایران برای شرکت در جلسات کمیته بینالمللی ورزش و تربیتبدنی سازمان یونسکو در سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ و همچنین مدیرکل تربیت بدنی دو استان همدان و یزد اشاره کرد.
از اقدامات وی در وزارت آموزش و پرورش میتوان به جذب و استخدام ۱۵ هزار معلم متخصص تربیت بدنی در سراسر کشور نام برد.
بی تردید دولت سیزدهم می بایست عقب ماندگیها و پس رفت های این چندساله در بدنه ورزش و مقوله جوانان در بدنه دولت را به سرعت جبران کند.
همان طور که حجت الاسلام رئیسی بارها تاکید داشته، به صورت جهادی عمل کنند تا بتوانند باعث موفقیت روزافزون ورزش کشور شوند و بدانند که ورزش در دولت سیزدهم یکی از مهمترین و اساسیترین بخشها خواهد بود.