به گزارش خبر روابط عمومی بانک رفاه ، بنابر اعلام روابط عمومی بانک رفاه کارگران، اسماعیل لله گانی در نشست مشترک با برخی از اعضای انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت کشور، با اعلام این مطلب افزود: بانک رفاه کارگران در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال پرداختی به نظام سلامت کشور داشت که از آن جمله می توان به اعطای کمک های بلاعوض به دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران، خراسان شمالی، فارس، هرمزگان، بوشهر، مراغه، اراک، بیرجند، چهار محال و بختیاری، سراب و بیمارستان های شهید دکتر لبافی نژاد و مرکز طبی کودکان تهران و ... اشاره کرد که در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت های اجتماعی انجام گرفته است.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران، از توزیع ماسک در بین ساکنین حاشیه تهران، خرید آمبولانس و تجهیزات پزشکی برای تعدادی از بیمارستان های کشور، احداث اماکن بهداشتی و کلینیک در مناطق محروم، حمایت از پویش اجتماعی سازمان نظام پزشکی، حمایت از کانون هموفیلی ایران، حمایت از کمپین "جان من ایران"، توزیع اقلام بهداشتی در مناطق کمتر برخوردار، مشارکت در خرید دستگاه اکسیژن ساز برای برخی از بیمارستان های کشور و... نیز به عنوان برخی دیگر از اقدامات و کمک های بلاعوض بانک رفاه کارگران در سال ۹۹ در حمایت از نظام سلامت کشور و شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا نام برد.
وی تصریح کرد: هم اکنون بزرگ ترین بیمارستان کشور در زاهدان، بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی تجریش تهران، بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی شهرکرد، یکی از بزرگ ترین بیمارستان های استان هرمزگان، بزرگ ترین مرکز درمان سرطان غرب کشور در استان همدان و ... با مشارکت بانک رفاه کارگران در حال ساخت است تا مصداق بارز دیگری از حضور موثر و تعیین کننده این بانک در حوزه سلامت کشور باشند.
لله گانی با اشاره به حمایت های تسهیلاتی بانک رفاه کارگران از نظام سلامت کشور در سال گذشته، گفت: در این راستا با دانشگاه های علوم پزشکی ایران، البرز، ایرانشهر، بهبهان، جندی شاپور اهواز، خراسان جنوبی، دزفول، شیراز، کرمان، بیمارستان های خاتم الانبیاء(ص)، قلب شهید رجایی، میلاد و ... تفاهم نامه منعقد کردیم و در این قالب نسبت به اعطای تسهیلات به این دانشگاه ها و بیمارستان ها اقدام شد. این تسهیلات با شرایط بسیار مناسبی پرداخت شد و تسهیل در پرداخت آن ها یکی از رویکردهای اجرایی در این بخش بود.
نایب رییس هیات مدیره بانک رفاه کارگران به طرح های تسهیلاتی "مهر سلامت" و "پاک" اشاره کرد و گفت: این دو طرح از جمله طرح های تسهیلاتی بانک در سال گذشته در حمایت از کادر درمان و همچنین تولیدکنندگان اقلام بهداشتی و پزشکی بود. در این طرح های تسهیلاتی همچون سایر طرح های تسهیلاتی حوزه سلامت، شرایط بهره برداری متقاضیان را بسیار تسهیل کردیم تا به سهم خود گامی در راستای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی و حمایت از نظام سلامت برداشته باشیم.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه این بانک در سال گذشته در راستای حمایت از شرکت های فعال در حوزه سلامت کشور اقدامات قابل توجهی داشته است، تصریح کرد: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، جمعیت هلال احمر، شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت، شرکت بیمه آتیه سازان حافظ، شرکت اوزان و ... از جمله شرکت هایی بودند که در سال ۹۹ از خدمات حمایتی و تسهیلاتی بانک رفاه کارگران بهره مند شدند.
وی از اجرای طرح نسخ الکترونیک پزشکان به عنوان یکی دیگر از اقدامات حمایتی بانک رفاه کارگران از نظام سلامت کشور در سال گذشته نام برد و افزود: این طرح به دنبال حذف دفترچه های بیمه تامین اجتماعی و در قالب یک تفاهم نامه پنج جانبه فی مابین سازمان تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بیمه سلامت، سازمان نظام پزشکی و سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح به عنوان مراجع تاثیرگذار حوزه سلامت کشور اجرایی شد و بانک رفاه کارگران با اعطای تسهیلات به جامعه پزشکان و مراکز طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی، نسبت به جلب مشارکت و افزایش انگیزه آن ها برای ورود به طرح اقدام کرده است.
لله گانی از امهال بدهی ها و بخشودگی جرایم تسهیلاتی کادر درمان، پرداخت بدهی های سازمان تامین اجتماعی به مراکز بهداشتی و درمانی، خرید اوراق آزاد برای تامین مالی بیمه سلامت، مشارکت در ساخت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی، اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به دانشگاه های علوم پزشکی و ... به عنوان برخی دیگر از اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از نظام سلامت کشور در سال ۹۹ نام برد.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ درصد بیمارستان های کشور تحت پوشش حمایت های تسهیلاتی و کمک های بلاعوض این بانک قرار دارند، تاکید کرد: اگر حمایت های بانک رفاه کارگران نبود، قطعاً ارائه خدمات سلامت در سال گذشته و در شرایطی سخت ناشی از شیوع ویروس کرونا با مشکلات جدی مواجه می شد.